دردسر بازشدن خودکار درب های تسلا مدل X [تماشا کنید]

ساخت وبلاگ

در ویدیوی که توسط یکی از مالکان تسلا مدل X منتشر شده است درب های این خودرو در بدترین زمان ممکن و در حین عبور یک کامیون باز می شود.

تسل مدل X 90D که در کنار خیابان پارک شده است و دوربین های حاضر در محل نشان می دهند که درب های خودکار آن در بدترین زمان ممکن به صورت خودکار باز می شوند و این حادثه اتفاق می افتد.

حادثه مذکور در کشور استرالیا و شهر سیدنی اتفاق اتفاده است. مالک خودرو حادثه را این طور توصیف می کند که همانند همیشه به محل کارم رفتم.

در ساعت 2:30 دقیقه بعد از ظهر بود که همکارم به من اطلاع می دهد که اتفاق بدی برای خودروی من افتاده است.

وقتی که با راننده کامیون هم صحبت می شوم او می گوید که فکر کرده راننده را کشته است و از این مسئله مطلع نبوده که کسی در خودرو حاضر نبوده است.

طبق گفته مالک خودرو در حالت قفل بوده است و کلید آن در حدود 25 متر از خود خودرو دور بوده است.

مالک پس از این حادثه به سرعت با شرکت تسلا تماس برقرار می کند و پس از صحبت با تیم حاضر در آمریکا بدون ارائه هیچ توضیح فنی که دلیل این اتفاق چیست، آن ها اعلام می کنند من باید خسارت پیش آمده به کامیون را پرداخت کنم.

او می گوید پس از رسیدگی به مشکل راننده کامیون، تسلا مدل X را به مرکز تعمیر مجاز تسلا می برد و تسلا بیش از 8 روز کاری برای پاسخ دهی و ارزیابی حادثه پیش آمده زمان می خواهد.

نماینده تسلا عنوان می کند که کلید قفل درب ها فشرده شده است و تقصیری متوجه مدل X این شرکت نیست.

مدل X حاوی یک ویژگی خاص است که با دوبار فشردن کلید، درب راننده و شاگرد به طور خودکار باز می شود. با کلید دوباره می توان درب شاگرد را باز کرد.

باز شدن خودکار درب ها ویژگی است که به صورت پیش فرض فعال نیست و باید توسط مالک فعال شود.

مالک نیز این ویژگی خاص را فعال کرده است و درب ها پس از فشرده شدن دوباره کلید موسوم به FOB فعال و باز می شوند.

اما مالک خودرو می گوید که هیچ کس دکمه را دوبار فشار نداده است و این ویژگی به صورت پیش فرض از زمانی که خودرو را از نمایندگی تسلا تحویل گرفته فعال بوده است.

به همین دلیل مالک خودرو عنوان کرده است که از این به بعد هیچ احساس امنیتی بابت داشتن این خودرو نخواهد داشت.

این اولین بار نیست که چنین گزارش هایی از تسلا مدل X منتشر می شود و این خودرو به واسطه طراحی اش حوادث خطرناک بسیاری را پشت سر گذاشته است.

تسلا پیشنهاد بازخرید خودرو به رقم 115 هزار دلاری را به مالک پیشنهاد کرده است، گرچه مالک برای خرید این خودرو در حدود 197 هزار دلار استرالیا هزینه پرداخت کرده است.

در پایان هنوز دلیل این اتفاق مشخص نیست اما با توجه به ویدیو منتشر شده،  وقتی چراغ ها در حال فلش زدن هستند، این مسئله نشان می دهد که کلید خودرو دوباره فشرده شده است اما معلوم نیست که کلید به صورت اشتباهی دوبار توسط یک فرد ناآگاه فشرده شده است یا خودرو به صورت خودجوش این کار را انجام داده است.

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : دردسر,بازشدن,خودکار,تماشا, نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 312 تاريخ : شنبه 8 مهر 1396 ساعت: 5:04

خبرنامه