چگونه از کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی استفاده کنیم؟

ساخت وبلاگ
کد اشتغال دانشگاه
چگونه از کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی استفاده کنیم؟
به این مطلب امتیاز دهید

اگر شاغل هستید و قصد تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی را دارید تا بتوانید از مزایای آن برای شاغلین بهره مند شوید ؛ در ادامه به نحوه دریافت کد اشتغال 199 دانشگاه علمی کاربردی همراه باشید .

کد اشتغال در دانشگاه علمی کاربردی

دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از دانشگاه های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که با هدف ارتقاء سطح مهارت شاغلین بخشهای مختلف اقتصادی و افزایش مهارت های حرفه ای فارغ التحصیلان مراکز آموزشی که فاقد تجربه اجرایی هستند، تأسیس شده است. دانشگاه علمی کاربردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد اقدام به پذیرش دانشجو می کند.

هدف دانشگاه علمی کاربردی، فراهم کردن زمینه ی مشارکت سازمانها و دستگاههای اجرايی دولتی و غير دولتی برای آموزش نيروی انسانی متخصص و مورد نياز بخشهای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور است تا به این ترتیب، شکاف میان دانش و مهارت مورد نیاز برای مشاغل مختلف از میان برداشته شود.

پذیرش در دانشگاه علمی کاربردی به دو صورت سهمیه آزاد و سهمیه شاغل انجام می شود. دوره های دانشگاه علمی کاربردی به نحوی است که نیازی به حضور دانشجو در کلاس درس نیست، به این جهت، دانشگاه علمی کاربردی می تواند برای افراد شاغل، کارمندان و زنان خانه داری که نمی توانند در کلاس شرکت کنند، مناسب باشد.

در دانشگاه علمی کاربردی، اگر داوطلبی می خواهد خود را شاغل معرفی کند، باید حتما رشته های مرتبط به شغل و حرفه خود را انتخاب کند. داوطلبان متقاضی پذیرش در دانشگاه علمی کاربردی می توانند، کد اشتغال خود را از جدول شماره 5 دفترچه راهنمای ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی ( کدهای 101 الی 211) انتخاب کنند.

در مورد کد اشتغال 199 باید ذکر کنیم که شاغل به فردی گفته می شود که در مراکز دولتی و خصوصی یا شرکت های خصوصی مرتبط با رشته انتخابی خود حداقل یک سال سابقه کار داشته و مشغول به کار باشد. اگر فرد در سازمان یا ارگان خاصی شاغل نباشد، بازهم می تواند با کد اشتغال 199، در زمینه ای که کار می کند، خود را شاغل معرفی کند و از مزایای شاغل بودن برخوردار شود.

گفتنی است که نتایج انتخاب رشته ی دانشگاه علمی کاربردی، تقریبا یک ماه پس از ثبت نام از طریق سایت سازمان سنجش کشور اعلام می شود.

داوطلبان شاغل بعد از پذیرفته شدن، باید آخرین فیش حقوقی یا قرارداد همکاری برای متقاضیان استفاده از سهمیه شاغل را به دانشگاه قبولی خود تحویل دهند. هر داوطلب دانشگاه علمی کاربردی می تواند، براساس علاقمندی های خود و با توجه به شرایط اختصاصی هر یک از مراکز آموزشی که در جدول های شماره ی 2 و 5 (دفترچه راهنمای ثبت نام) آمده است، در یکی از چهار گروه آموزشی اصلی شرکت کند. این گروه های آموزشی عبارتند از: صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر.

داوطلب شاغل مجاز به انتخاب حداکثر بیست 20 کد رشته محل (در صورت وجود) از بین رشته های تحصیلی موجود، صرفا در یک زیرگروه آموزشی مطابق جدول شماره  2 است. در صورت انتخاب از چند زیرگروه آموزشی، تمامی انتخابهای داوطلب حذف خواهد شد. توصیه ای که به داوطلبان متقاضی استفاده از سهمیه شاغل می شود، این است که حتما به تعریف شاغل مراکز آموزشی مندرج در جدول شماره 2 توجه کنند، سپس اگر از نظر مرکز آموزشی ذیربط شاغل بودند، اقدام به انتخاب آن کدرشته محل نمایند.

مشاوره تلفنی دانشگاه علمی کاربردی

در صورتی که مایل به پذیرش بدون کنکور در واحد 23 دانشگاه علمی کاربردی می باشید ؛ یا قصد دارید واحد های علمی کاربردی با کد اشتغال مشغول به تحصیل شوید  ،  همه روزه و از ساعت 8 صبح الی 12 می توانید از تلفن ثابت و بدون کد یا صفر با شماره 9099072068 تماس حاصل فرمایید

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : دانشگاه,کاربردی,استفاده, نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 283 تاريخ : سه شنبه 21 آذر 1396 ساعت: 0:52

خبرنامه