نقد و بررسی تلویزیون سونی مدل XBR-X900E

ساخت وبلاگ

قیمت متوسط، طراحی و کیفیت لوکس

مزایا

تلویزیون XBR-X900E سونی کیفیت تصویر خیره کننده، کیفیت بالای سایه، رنگ هایی شفاف، پردازش ویدئو بی عیب و نقص و همچنین گستره رنگ های بالا که در این رده از تلویزیون ها بهترین است را برای شما به ارمغان میاورد. طراحی مدرن و مینیمالیستی این مدل در مقایسه با مدل های ارزانتر یک سر و گردن شیک تر و زیبا تر است. سیستم عامل Android TV با نرم افزار های فراوان و همچنین دستیار گوگل، از همه رقبای خود در این رده پیشی میگیرد.

معایب

در مقایسه با مدل های Vizio و TCL TVs که دارای کیفیت تصویر مشابه هستند، قیمت بیشتری دارد. فناوری های Smart TV و Voice Control هرازگاهی سرعت عملکردشان کاهش میابد.

خلاصه کلام

تلویزیون سونی XBR-X900E با طراحی دلبرانه و کیفیت تصویر حیرت آور، خریداران تلویزیون های قیمت متوسط را از انتخاب مدل های Vizio و TCL منصرف خواهد کرد.

نقد و بررسی تلویزیون سونی مدل XBR-X900E نقد و بررسی تلویزیون سونی مدل XBR-X900E

تلویزیون سونی XBR-X900E کم قیمت ترین تلویزیونی است که قادر به ارائه بهترین کیفیت تصویر ممکن است. این کیفیت تصویر فوق العاده نتیجه به کار گیری فناوری کم نور کردن بخش های مجزا در قسمت های مختلف صفحه است که به آنها اجاز میدهد در شرایط مورد نیاز به صورت مستقل درخشش کمتری داشته باشند تا تمرکز بیننده بر روی قسمت های مهمتر جلب شود، و به نظر ما اصلی ترین دلیل کیفیت بالای تصویر در این مدل، وجود همین فناوری است.

مطالعه کنید: نقد و بررسی تلویزیون مدل XBR-65A1E سونی – Sony XBR-65A1E

جای تعجب نیست که مدل های Vizio M 55P607 series و مدل 55 اینچیTCL نیز هر دو از این فناوری استفاده میکنند. با توجه به اینکه قیمت این دو مدل به میزان چشمگیری از XBR-X900E کمتر است و اینکه برند سونی اعتبار بیشتری به نسبت تازه وارد ها دارد، ممکن است تصور کنید که کیفیت سونی از همه نظر بیشتر باشد، اما اینطور نیست. اگر هر سه مدل را در کنار هم مقایسه کنیم، خواهیم دید که در هر بخش، هرکدام از آنها برتری ها و ضعف های مختص به خود را دارند. برای مثال، تلویزیون سونی کمی کنتراست و نقاط سیاه ضعیف تری دارد، اما در مقایسه با دیگر مدل ها گستره رنگ های بالاتری (HDR) را دارا است. با این حال، در نهایت کیفیت تصویر هر سه مدل با یکدیگر یکسان است.

حالا که دعوا بر سر کیفیت خاتمه پیدا کرد، به سراغ موارد دیگر میرویم. سونی با وجود قیمت بالاتر، بدون شک زیبا ترین طراحی ظاهری را دارد که شاید همین موضوع بتواند به تنهایی شما را به پرداخت هزینه بیشتر ترغیب کند، اما اگر این هم برای شما کافی نیست، سیستم عامل اندروید با نرم افزارهای فراوان و دستیار صوتی گوگل نیز نقش مهمی در متقاعد کردن شما خواهند داشت.

با همه این اوصاف، تلویزیون سونی XBR-X900E جزو بهترین مدل های عرضه شده امسال است، که در جایگاهی بالاتر از تلویزیون های مقرون به صرفه و با کیفیت مثل Vizio M 55P607 series و مدل 55 اینچی TCL قرار گرفته و از تلویزیون های QLED با کیفیت حیرت آور مثل سری LG C7 کمی پایین تر است. اگر بین خرید تلویزیون های Vizio و TCL دودل مانده اید و توان خرید تلویزیون OLED نیز ندارید، تلویزیون سونی XBR-X900E مناسب شما خواهد بود.

میتوان گفت همه تلویزیون های جدید دارای فریم باریک و ترجیحا مشکی رنگ هستند و سونی XBR-X900E نیز از این امر مستثنی نیست. این در حالی است که فریم این مدل از اکثر مدل های دیگر نیز باریک تر است، قطر این تلویزیون در مقایسه با سری M برند Vizio حدود نصف است و نسبت قرار گیری صفحه نمایش در فریم بسیار بالا است. همچنین رنگ این تلویزیون سرتاسر مشکی است، به استثنای یک نوار باریک از جنس فلز کروم که زیر لوگوی سونی کشیده شده است.

بر خلاف تلویزیون های رقیب که همگی بر روی پایه پلاستیکی بی کیفیت و بد شکل قرار میگیرند، تلویزیون سونی دارای پایه فلزی نیمه براق قرار گرفته که تلویزیون را طوری ایستاده نگه میدارد که اگر از ارتفاع کم به آن نگاه کنید، این حس را خواهید داشت که تلویزیون در هوا غوطه ور است.

استفاده سونی از سیستم تلویزیون هوشمند گوگل موجب پیشی گرفتن این سیستم از سیستم های سامسونگ و ال جی در زمینه نرم افزار های موجود شده. همچنین اینکه این سیستم تقریبا از همه نظر از تلویزیون های Vizio بهتر است.

متاسفانه، سرعت عملکرد این سیستم هنوز هم به پای رقیبانی مثل سامسونگ و Roku نمیرسد. در برخی اوقات، بالا آمدن صفحه منوی اصلی خیلی زمان میبرد و علامت بارگذاری گوگل اعصابمان را به هم میریخت. حتی وقتی دستگاه در حال پخش بود، با فشردن دکمه Action Menu برای تنظیم تصویر، همه چیز قفل میشد. به نظر میرسد که سونی باید بر روی قدرت و سرعت پردازش این مدل هزینه بیشتری کند.

مطالعه کنید: نقد و بررسی تلویزیون BRAVIA X940E سونی XBR-75X940E

البته که این مشکل به راحتی و با هزینه کم با خرید Roku Streaming Stick Plus قابل حل شدن میباشد.

نقد و بررسی تلویزیون سونی مدل XBR-X900E نقد و بررسی تلویزیون سونی مدل XBR-X900E

نرم افزار های این تلویزیون به خوبی نرم افزار های Roku هستند. نرم افزار های Amazon و Netflix از هردو فناوری 4K و HDR پشتیبانی میکنند. نرم افزار های YouTube، Google Play Movies و همچنین نرم افزار جدید UltraFlix همگی از کیفیت 4K پشتیبانی میکنند اما قابلیت اجرای HDR را ندارند. نرم افزار خود کمپانی سونی با اسم Ultra App نیز دارای فیلم های کمپانی سونی با کیفیت 4K و HDR است ولی برای استفاده باید این فیلم ها را با قیمت بین 25 تا 30 دلار خریداری کنید. اما نرم افزار دیگر سونی با نام Vudu از هیچکدام از کیفیت های 4K و HDR استفاده نمیکند.

نقد و بررسی تلویزیون سونی مدل XBR-X900E نقد و بررسی تلویزیون سونی مدل XBR-X900E

نرم افزار های متعدد دیگری مثل PlayStation Vue، CNNGo، HBO Now، Plex، PBS Kids، Sling TV و البته دیگر اپلیکیشن های کمتر شناخته شده از طریق Google Play Store قابل خرید هستند. ( این نرم افزار های فقط مخصوص اندروید هستند و مثل اپلیکیشن های موبایل گسترده و کاربردی نیستند.) همچنین، از طریق فناوری Google Cast نیز میتوان به نرم افزار های متعدد دیگر نیز دست پیدا کرد.

مطالعه کنید: نقد و بررسی تلویزیون OLED ال جی مدل OLED55C7

از نوامبر سال 2017 به بعد، با فشردن دکمه ای بر روی کنترل تلویزیون های سونی، دستیار صوتی گوگل فعال خواهد شد که صدایی شبیه به دستیار صوتی گوشی های اندرویدی دارد. همچنین صدای دستیار صوتی از طریق بلندگوها نیز پخش میشود. در بررسی هایی که داشتیم، عملکرد این دستیار صوتی همانطور که انتظار داشتیم بود، اگرچه که برای خیلی کارها مثل جستجو در تنظیمات و کانال عوض کردن هنوز هم نیاز به در دست داشتن کنترل هست.

اما بزرگترین ایرادی که به این سیستم میتوان گرفت، عدم پاسخ دهی سریع به فرمان های داده شده است. برخی اوقات تاخیر زیادی برای پاسخ دادن وجود داشت. به طور کلی، تجربه استفاده از این فناوری به خوبی دستیار صوتی Nvidia Shield نبود که هنوز هم به استثنای دستیار صوتی Alexa در تلویزیون های سری Amazon Fire بهترین دستیار فعلی است.

نقد و بررسی تلویزیون سونی مدل XBR-X900E نقد و بررسی تلویزیون سونی مدل XBR-X900E

اما چیزی که از این هم بهتر است، قابلیت استفاده از دستیار های کمپانی گوگل Google Home است، که با وجود آنها میتوانید از راه دور بدون نیاز به کنترل فرمان های خود را اجرا کنید. همانطور که میدانید، کمپانی سونی در خط مقدم تکنولوژی هوش مصنوعی در Google Home و دستیار صوتی کمپانی آمازون، Alexa است. کاربران Alexa میتوانند بدون نیاز به کنترل، فقط با استفاده از یک نرم افزار، کارهای مختلفی مثل کم و زیاد کردن صدا، تغییر کانال، تنظیم تصویر و غیره انجام دهند. در بررسی هایی که انجام دادیم، این فناوری عملکرد بسیار خوبی داشت.

مطالعه کنید: نقد و بررسی تلویزیون یو ان 55 ام یو 7000 سامسونگ – UN55MU7000

یکی از مهمترین دلایل بالا بودن تصویر این تلویزیون، وجود فناوری کم نور کردن بخش های مجزا بر روی صفحه نمایش است. همچنین، این فناوری با پررنگ تر کردن بخش های مختلف صفحه، کیفیت نقاط سیاه و کنتراست تصویر را نیز افزایش میدهد. بر خلاف تلویزیون های دیگر، سونی برای کم نور کردن قسمت های مختلف صفحه محدودیتی قرار نداده. همچنین سونی ادعا میکند که مدل گرانتر X940E از این مدل هم کیفیت بهتری دارد، با اینکه در آن مدل فقط قسمت های لبه سفحه قابل کم نور شدن هستند.

یکی دیگر از خصوصیات جدید این مدل، نرخ تازه سازی تصویر 120 Hz است که بر خلاف تلویزیون های دیگر این نرخ فقط ادعا نیست. تلویزیون های Vizio و TCL دارای نرخ تازه سازی تصویر 60 Hz هستند. با این حال همه این اعداد و ارقام در دنیای واقعی چندان اختلافی در کیفیت تصویر ایجاد نکردند.

بر خلاف تلویزیون های Vizio و TCL، این تلویزیون از فناوری Dolby Vision HDR format استفاده نمیکند. سونی قصد دارد که از این فناوری در مدل های گران خود مثل X930E/X940E LCD و یا XBR-A1E OLED استفاده کند، و X900E همچنان از وجود این فناوری بی نصیب خواهد ماند.

تلویزیون سونی مجموعه کاملی از جک ها و پورت های ورودی مختلف را داراست و بر خلاف تلویزیون های سامسونگ دارای ورودی آنالوگ ویدئو (فیش های قرمز و سبز و آبی) نیز هست که برای دستگاه های زیرخاکی کاربرد دارد! همه ورودی های HDMI با کیفیت 4K و HDR هم خوانی دارند. سونی پیشنهاد میکند که برای دستگاه های پخش کننده Blu-Ray از پورت های شماره 2 و 3 استفاده کنید چرا که پهنای باند بیشتری به نسبت بقیه دارند و همچنین مطمئن شوید که حالت HDMI enhanced در تنظیمات فعال است.

نقد و بررسی تلویزیون سونی مدل XBR-X900E نقد و بررسی تلویزیون سونی مدل XBR-X900E

کیفیت تصویر تلویزیون سونی X900E بسیار خوب است، به خصوص زمانی که محتوای با کیفیت HDR اجرا کنید، اما این کیفیت تصویر اختلاف چندانی با مدل های هم قیمت Vizio و TCL ندارد. هر سه مدل بررسی شده در رده بندی تلویزیون های سال 2017 امتیاز 8 را توانستند کسب کنند که این امتیاز همچنان از تلویزیون های OLED با قیمت خیلی گرانتر پایینتر است.

تلفیق فناوری کم نور کردن بخش های مستقل و نور زیاد صفحه نمایش موجب ایجاد کنتراست قوی تصویر در هر دو اتاق های با نور کم و نور زیاد میشود. با وجود اینکه دقت رنگها بسیار قوی است و پردازش تصویر از اکثر مدل های هم رده بهتر است اما هنوز هم جا برای پیشرفت وجود دارد.

تصاویر با نور کم: تلویزیون سونی در این حالت توانست نقاط تیره عمیق و کنتراست تصویر بسیار خوبی ارائه دهد. اما تلویزیون های Vizio و TCL توانستند در اکثر مواقع تصاویر عمیق تر و بهتری نمایش بدهند. به عنوان مثال، در سکانس شماره 3 فیلم Atomic Blonde با کیفیت Blu-Ray، زمانی که کاراکتر فیلم نیمه شب در خیابان های برلین حرکت میکرد، در تلویزیون های Vizio و TCL، سایه های بین ساختمان ها، عمق تونل فرار و قسمت های تاریک خیلی عمیقتر و واضح تر از تلویزیون سونی دیده میشدند. جزئیات و سایه های نمایش داده شده در تلویزیون سونی بسیار خوب بودند، اما به طور کلی تصاویر کمی روشن تر از دیگر مدل های رقیب بود که احتمالا این امر به دلیل وجود بیشتر اشعه گاما در صفحه نمایش است.

در برخی تصاویر خیلی تاریک، مثل زمان حمله ولدمرت به مدرسه هاگوارتز در فیلم هری پاتر، تلویزیون سونی توانست کیفیت و عمق بهتری از تصویر را به نمایش بگذارد اما همچنان این کیفیت از مدل های Vizio P و TCL پایینتر بود. رنگ سیاه نورهای موجود در بالا و پایین صفحه و قسمت های تاریک و سیاه داخل فریم فیلم در برخی اوقات با یکدیگر اختلاف داشتند و این مشکل در تلویزیون Vizio M تقریبا وجود ندارد. به طور کلی میتوان گفت که نمایش صحنه های تاریک در تلویزیون Vizio M از تلویزیون سونی کمی بهتر است.

همچنین، تابش حجم نور زیاد در برخی سکانس ها مشکلی برای فناوری کم نور کردن بخش های مختلف ایجاد نکرد. حتی در شرایطی که نور زیادی در صحنه فیلم وجود داشت، نوار های سیاه بالا و پایین صفحه همچنان کم نور باقی ماندند.

تصاویر با نور زیاد: تلویزیون سونی در نمایش نور زیاد تصاویر، فقط به مقدار کمی از تلویزیون سامسونگ عقب ماند. اما به طور کلی، قدرت زیادی در پخش تصاویر با نور زیاد دارد.

روشن ترین حالت صفحه با نام Vivid، کیفیت رنگ ضعیفی داشت، اما حالت Cinema Home به همان روشنی بود و کیفیت رنگها نیز بالا بودند و توصیه میشود که برای اتاق های روشن بیشتر از این حالت استفاده کنید. صفحه نمایش سونی نتوانست به خوبی سامسونگ نقاط تیره را بپوشاند و یا اینکه به خوبی تلویزیون Vizio جلوی بازتاب نور اتاق در صفحه نمایش را بگیرد اما با این حال عملکرد آن بسیار قوی بود.

دقت رنگ ها: قبل از اینکه در تنظیمات تصویر تغییری ایجاد کنیم، به نظر می آمد که در همه حالت ها، تصاویر کمی آبی رنگ باشند، اما پس از اعمال تغییرات قادر بودیم به بهترین دقت ممکن در رنگ ها دست پیدا کنیم. در حالی که تنوع رنگ ها بسیار بالا بود، رنگ های تیز و نئونی فیلم Atomic Blonde به خوبی به تصویر کشیده شده بودند و رنگ پوست بازیگران همچنان طبیعی و دست نخورده به نظر میرسید. اما باز هم سونی در این زمینه هم برتری خاصی نسبت به دیگر رقبا نداشت.

پردازش تصویر: در این زمینه، تلویزیون سونی X900E نتوانست به خوبی سامسونگ و یا Vizio P عمل کند اما باز هم بهتر از مدل های Vizio M وP TCL بود. تلویزیون سونی در حالت تصویر Cinema Pro، برای پخش ویدئو های با کیفیت 1080 p با نرخ تصویر 24 فریم در ثانیه، هیچ مشکلی نداشت اما در حالت پخش تلویزیون با رزولوشن بالا، در هنگام حرکت دوربین، کمی تصاویر را مات میکرد.

مطالعه کنید: نقد و بررسی تلویزیون هوشمند سری BRAVIA سونی مدل X8500D

اگر در تنظیمات بیشترین رزولوشن حرکتی را انتخاب کنید (900 خط) تصویر کمی دچار لرزش شده و تاریک تر میشود. سعی کردیم برای برطرف کردن این مشکل کمی در تنظیمات تغییر ایجاد کنیم اما هربار پس از اعمال تنظیمات تصویر همچنان ناهنجار به نمایش در می آمد. هر بار که رزولوشن حرکتی به 600 خط میرسید و صاف بودن تصویر از 2 واحد عبور میکرد، تصاویر مات میشدند و دیگر کیفیت 1080p با 24 فریم بر ثانیه قابل اجرا نبود. کسانی که خیلی خیلی به وضوح و شفاف بودن تصویر اهمیت میدهند، متوجه خواهند شد که تلویزیون های سامسونگ و سری p تلویزیون های Vizio در این مورد عملکرد بهتری داشتند.

سونی بر روی پردازش تصویر قویتر خود خیلی تبلیغات میکند، به خصوص برای ویدئو های با کیفیت پایینتر، اما باز هم شاهد بهبود و تغییر چندانی در این مورد نبودیم. حالت Reality Creation در تنظیمات، تصاویر تلویزین را به طور مصنوعی شفاف تر میکند اما در حالی که ممکن است خیلی ها از این موضوع استقبال کنند، ما به این فناوری علاقه چندانی نداریم. همچنین، این قدرت پردازش، کمکی به بهبود کیفیت ویدئو های سایت YouTube نیز نکرد. طبق معمول، قدرت پردازش تاثیری در بهبود کیفیت ویدئو های کیفیت پایین نخواهد داشت.

اما یکی از تنظیماتی که واقعا نقش موثری در کیفیت داشت، فناوری Smooth Gradation بود که فاصله و لبه بین رنگ ها را واضح تر میکرد. مثلا لوگوی بنفش فیلم Atomic Blonde.

همچنین سونی فناوری به نام Xtended Dynamic Range قرار داده که ویدئو های معمولی را طوری پردازش میکند تا شبیه به ویدئو های HDR باشند. برای مثال، در فیلم هری پاتر، به خوبی میتوانستیم با خاموش روشن کردن این حالت، تغییر ایجاد شده در تصویر را ببینیم و اینکه چطور رنگ ها و نور روشنتر و بهتر به نظر میرسند. با این حال، به دلیل اینکه این حالت تنظیمات اشعه گاما را به هم ریخت و اینکه فیلم را تا حدی مصنوعی نمایش میدهد، چندان علاقه ای به این فناوری نداریم.

یک دست بودن تصویر: همانطور که از تلویزیون X900E انتظار میرفت، تصویر و نور این تلویزیون در سرتاسر صفحه نمایش به طور یکدست بود و هیچ بخش و یا نقطه ای از صفحه تاریک تر و یا روشن تر نبود. در طی برخی آزمایش های انجام شده با دستگاه، به نظر می آمد که قسمت وسط صفحه کمی روشن تر باشد، اما این تغییر در نور، به هیچ عنوان در شرایط عادی به چشم نمی آید. اگر از بغل به صفحه نمایش نگاه کنید، رنگ ها مات میشوند و نقاط سیاه روشن تر به نظر خواهند رسید.

ویدئو های 4K و HDR: تماشای فیلم Atomic Blonde با کیفیت 4K و HDR10 در تلویزیون X900E با اختلاف کمی از مدل های رقیب دیگر کیفیت بهتری داشت. مدل Vizio M تقریبا به همین خوبی بود، اما مدل های Vizio P و TCL با وجود اینکه ضعیفتر بودند، کیفیت بسیار خوب و قابل قبولی داشتند.

تلویزیون سونی و مدل Vizio M در بسیاری از مواقع هایلایت های بهتری به نسبت دیگر مدل ها داشتند. درخشش رنگ ها در حالت HDR در بسیاری از صحنه های مثل سکانس دوم فیلم زمانی که مامور لارین در حال دریافت مشخصات ماموریت خود بود به خوبی دیده میشدند. به طور مثال انعکاس نور در سطح ها در تلویزیون سونی و Vizio M کمی روشنتر بود.

با این حال، در تصاویر غیر HDR، شدت سیاهی نقاط تاریک به جز تلویزیون سامسونگ از بقیه مدل ها کمتر بود ( بدتر) که باعث بی روح شدن تصاویر میشد. اما این نقاط سیاه و همچنین کنتراست تصویر بازهم در سطح بسیار خوبی قرار دارند. همچنین که سایه ها در تلویزیون سونی از بقیه مدل ها به وضوح کیفیت بهتری داشتند. گستره رنگ های تصویر نیز با وجود نقاط سیاه روشنتر، به دلیل وجود رنگ های دقیق و پررنگ، به نسبت دیگر مدل ها برتری داشت.

قضاوت در مورد رنگ ها بدون در نظر گرفتن HDR کار سختی است، اما به نظر ما سونی توانسته تعادل خیلی خوبی در بین رنگها ایجاد کند و همچنین وجود گستره وسیع رنگ ها نیز باعث شده تا این تلویزیون جزو بهترین های این رده قرار بگیرد. همچنین اینکه، عملکرد این تلویزیون در رده بندی های HDR نیز خیلی خوب بود. جدول GeekBench پایین را بخوانید.

در صحنه ای از فیلم که نور رنگی به صورت بازیگران افتاده، رنگ پوست بازیگرها در تلویزیون سونی از بقیه مدل ها طبیعی تر بود، Vizio M در رده دوم قرار داشت در حالی که TCL تصویری بیش از حد رنگی داشت و Vizio P نیز کیفیت جالبی نداشت. همچنین رنگ های تلویزیون سامسونگ خیلی خوب بود اما در اکثر اوقات رنگ ها بی روح و کم رنگ بودند. البته که این تفاوت ها فقط در آزمایش ها و زمانی که این مدل ها همه در کنار یکدیگر بودند قابل مشاهده بود. با این حال، همه مدل ها توانستند به خوبی از پس پخش ویدئو های HDR بر بیایند.

البته، هر فیلم مشخصات به خصوص خود را دارد، اما در بررسی های مربوط به کیفیت HDR، تلویزیون سونی تقریبا از همه مدل های دیگر عملکرد بهتری داشت، تلویزیون Vizio M کیفیت خیلی خوبی داشت و تلویزون های TCL و سری P Vizio با وجود پیشرفت چشمگیر، بازهم در رده اول قرار نگرفتند.

همچنین، برای آزمایش MU9000 فیلم Wonder Woman را در مدل های هم رده بررسی کردیم و باز هم نتایج مشابه قبل بود. تلویزیون سونی با وجود عدم قابلیت Dolby Vision، به طور کلی کیفیت بهتری نسبت به دیگر مدل ها داشت و سامسونگ بازهم از بقیه عقب تر ماند. انتخاب تلویزیون نقش بسیار مهمی در کیفیت پخش ویدئو های HDR دارد.

نقد و بررسی تلویزیون سونی مدل XBR-X900E نقد و بررسی تلویزیون سونی مدل XBR-X900E

صفحه نمایش: LED و LCD

LED های پس زمینه: سرتاسر صفحه نمایش با قابلیت کم نور شدن

رزولوشن: 4K

قابلیت پخش HDR: HDR10

فرم صفحه نمایش: صفحه نمایش فلت (مسطح)

سیستم عامل: Android TV

کنترل: کنترل استاندارد با قابلیت دریافت فرمان صوتی

پورت های ورودی و خروجی

4 ورودی HDMI شامل HDMI 2.0b و HDCP 2.2

3 پورت USB

1 پورت وروری ویدئو مجزا

2 پورت ورودی ویدئو ترکیبی

ورودی اینترنت LAN

خروجی صدای دیجیتال

1 خروجی هدفون و یا ساب ووفر

1 ورودی آنتن RF

1 پورت RS-232 (Minijack)

منبع: cnet

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 359 تاريخ : جمعه 8 دی 1396 ساعت: 9:19

خبرنامه