هفت تمرینی که شما را به یک عکاس حرفه‌ای‌تر تبدیل می‌کند (قسمت دوم)

ساخت وبلاگ

هم رسان: شعار «تمرین مهارت می آورد» همانند دیگر فعالیت ها در عکاسی نیز کاملاً صادق است. در قسمت اول این مطلب با 3 تمرین عکاسی آشنا شدید، در ادامه تمرین های دیگری که باعث می شود در عکاسی حرفه ای تر عمل کنید را به شما معرفی خواهیم کرد.

4. یک تراز سفیدی خاص تنظیم کنید

سیستم‌های خودکار پیشرفته برای تراز سفیدی از قابلیت‌های بالایی برخوردار هستند اما نمی‌توانند در همه موقعیت‌ها عملکرد خوبی داشته باشند زیرا در این حالت شما با بی توجهی و بدون تمرکز عکس خواهید گرفت.
شاید این حالت در بسیاری از مواقع خوب باشد اما در صورتی که دوربین عکسی خلق کند که دوست نداشته باشید، کمی به مشکل خواهید افتاد.
پیشنهاد ما به شما این است که سیستم تراز سفیدی خودکار را کنار بگذارید و یک تراز سفیدی برای شرایط نوری مناسب از قبل ایجاد کنید.
شاید به این نتیجه رسیده باشید که تنظیمات تراز سفیدی Daylight یا Sunny بهترین نتیجه را برای اغلب زمان‌هایی که در محیط آزاد هستید دارند، اما بهتر است تأثیر موارد دیگر را بر روی شرایط مختلف ارزیابی کنید تا متوجه شوید از چه حالتی برای چه موقعی از روز استفاده کنید.
با تمرین زیاد و امتحان موارد مختلف می‌توانید به نتایج خوبی دست پیدا کنید. همچنین در صورتی که از حالت تنگستن استفاده کنید با نتایج بسیار خوبی روبرو خواهید شد که تصاویری با فضایی آرام و سرد ایجاد می‌کند.

5. یک تراز سفیدی سفارشی تنظیم کنید

شما به راحتی می‌توانید مقدار تراز سفیدی سفارشی را برای دوربین خود تنظیم کنید، تنها کافی است آن را در حالتی مناسب تنظیم کنید و سپس از یک کارت سفید یا خاکستری در شرایط نوری مشابه با سوژه مورد نظرتان عکس بگیرید. در تئوری که خیلی راحت بود اما در عمل کار کمی سخت می‌شود زیرا زاویه‌ای که شما کاغذ را نگه می‌دارید، تأثیر زیادی بر نتیجه نهایی دارد.
برای مثال اگر نور به طور مستقیم از بالای سوژه به آن می‌تابد و شما کارت را رو به پایین و در جهت یک سطح رنگی نگه می‌دارید، نتیجه کار با زمانی که کارت را کمی به سمت بالا کج می‌کنید کاملاً متفاوت خواهد بود.
با تمرین کافی و با نگه داشتن کارت خود در زوایا و جهات مختلف می‌توانید تنظیمات تراز سفیدی سفارشی را در دوربین خودتان یاد بگیرید و به خوبی آن را به کار ببرید.
اگر عکس‌های گرفته شده در حالت طبیعی را دوست ندارید، تنظیمات دیگر را امتحان کنید تا اینکه به تنظیماتی برسید که آن را دوست دارید.

6. از حالت نوردهی دستی استفاده کنید

اگر چه حالت‌های Shutter Priority و aperture priority exposure بسیار مفید هستند اما در این حالت‌ها روشنایی و تاریکی عکس‌ها به خود دوربین بستگی دارد.
حالت نوردهی دستی یا همان Manual باعث می‌شود شما از ذهن خود استفاده کنید و در مورد روشنایی یک سوژه و محیط اطراف آن تصمیم گیری کنید. در این حالت شما می‌توانید مواردی مانند عمق زمینه و حرکت انجمادی و تاری را در نظر بگیرید.
استفاده از این حالت دستی در کنار نورسنجی نقطه‌ای بسیار مفید خواهد بود زیرا در این صورت می‌توانید تنظیماتی را برای نوردهی انجام دهید که برای بخش خاصی از یک صحنه مناسب است.

7. هر روز یکی از عکس‌های خود را به اشتراک بگذارید

به جای این که هر روز عکس‌های مختلفی از سوژه‌های مختلف بگیرید و در شبکه‌های اجتماعی نظیر فیس بوک، توئیتر، اینستاگرام و یا سایت‌های به اشتراک گذاری عکس به اشتراک بگذارید، هر روز حداقل یک عکس خوب و از نظر فنی مناسب بگیرید و آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.
این کار خلاقیت شما را تقویت و به شما کمک می‌کند سوژه‌های ناب و جدیدی پیدا و زمینه‌ها و ژانرهای جدید عکاسی را امتحان کنید.
این کار همچنین باعث می‌شود با دقت زیاد عکس‌های خود را بررسی کنید تا بهترین مورد را برای اشتراک گذاری با دوستان انتخاب کنید.
در هر شبکه‌ای که عکس خود را به اشتراک می‌گذارید در مورد روش کار خود صحبت کنید تا تعهد و علاقه شما را به کارتان نشان دهد.
این کار همچنین باعث می‌شود انتقادهای سازنده به عکس‌هایتان به شما کمک کنند تا عکس‌ها را از یک دیدگاه دیگر ببینید و به عنوان یک عکاس پیشرفت کنید.

منبع: تک رادر

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 234 تاريخ : شنبه 9 دی 1396 ساعت: 12:36

خبرنامه