۵ گوشی برتر سال ۲۰۱۷ در بخش خلاقیت را بشناسید!

ساخت وبلاگ

بدون شک ۲۰۱۷ را می‌توان یکی از بهترین سال‌ها در ساخت گوشی‌های همراه دانست که شاهد محصولات قدرتمند و خوبی از سازندگان سرشناس بودیم که می‌تواند نقطه عطفی برای تولید اسمارت‌فون‌هایی بهتر و توانمندتر باشد.

حال در این مطلب می‌خواهیم ۵ گوشی برتر که توانستند به لطف خلاقیت‌های خاص خود، پایه‌گذار یک روند تازه در تولید گوشی‌های هوشمند باشند، به شما معرفی کنیم.

۱- هواوی میت ۱۰

باید سری میت ۱۰ از کمپانی چینی هواوی را یکی از بهترین ساخته‌های این کمپانی تا به امروز دانست که سه مدل میت ۱۰، میت ۱۰ پرو و میت ۱۰ پورش دیزاین با تجهیز به سخت‌افزاری به‌روز در کنار طراحی عالی و مشخصاتی مثال زدنی، توانستند تا اعتبار هواوی را در بین برندهای پریمیوم یک پله بالاتر ببرند.

حال چرا ما میت ۱۰ را به عنوان خلاقانه‌ترین محصول انتخاب کردیم؟ دلیل اصلی آن پیوند زدن هوش مصنوعی یا AI با اسمارت‌فون‌های امروزی بود که شاید برای نخستین بار، معنای هوشمندی واقعی را به محصولاتی که سال‌هاست عنوان اسمارت را با خود به یدک می‌کشند، بخشید. مهم‌ترین قابلیت جدید چیپست کایرین ۹۷۰ مجهز شدن آن به واحد پردازش عصبی یا NPU است که به‌عنوان یک شتاب‌دهنده هوش مصنوعی استفاده می‌شود. به کمک این بخش از چیپست جدید هواوی، میت ۱۰ می‌تواند نحوه استفاده شما از گوشی را بیاموزد و متناسب با آن مصرف انرژی را بهینه کند و یا کارایی دستگاه را در بلندمدت افزایش دهد تا حدی که طبق گفته‌های هواوی حتی پس از ۱۸ ماه نیز میت ۱۰ همچون روز اول سرعتش را حفظ کند. از جمله دیگر قابلیت‌های این واحد می‌توان به تشخیص صدا، تشخیص تصاویر، پردازش زبان و… اشاره داشت.

در واقع این خلاقیت هواوی می‌تواند آغازگر راهی جدید برای تلفن‌های هوشمند باشد که آن‌ها را تبدیل به یک همراه واقعا هوشمند و متفاوت نسبت به محصولات امروزی بکند.

۲- ال‌جی G6

بسیاری اعتقاد دارند که بعد از گوشی‌ G2، ال‌جی نتوانست در محصولات بعدی آن موفقیتی که شایسته نامش بود، به‌دست بیاورد. البته این کمپانی تلاش زیادی دارد تا در محصولات سری G خود خلاقیت زیادی به‌خرج بدهد و پس از آنکه ماژولار کردن در G5 موفقیت چندانی برای این کمپانی نداشت، G6 را به عنوان نخستین گوشی دنیا با ابعاد نمایشگر ۱۸ به ۹ عرضه کرد و پس از آن، ارایه محصولات موفقی چون گلکسی S8 نشان داد که پای در راه درستی گذاشته است.

این ابعاد جدید نمایشگر علاوه بر آنکه سبب می‌شود تا حجم مناسب‌تری از نمایشگر در بدنه دستگاه قرار گیرد، به خوش دستی آن کمک فراوانی کرده و G6 به نوعی پایه گذار پرچم‌داران جدید با این ابعاد نمایشگر شد.

۳- سونی اکسپریا XZ پریمیوم

سونی در سال ۲۰۱۷ خیلی بی سر و صدا حرکت کرد و پایبندی به همان طرح‌های همیشگی، باعث شد توجهات زیادی به این شرکت پرسابقه ژاپنی جلب نشود اما یکی از خلاقانه‌ترین کارهایی که سونی انجام داد، مربوط به دوربین فیلم‌برداری بود.

به طور حتم بسیاری از ما صحنه‌های بسیار جذاب در فیلم‌ها و یا رقابت‌های ورزشی را به خاطر داریم که اسلوموشن‌های با نرخ فریم بالا، جذابیت دوچندانی به آن بخشیده است. حال سونی برای اولین بار توانست قابلیت فیلم‌برداری با سرعت ۹۶۰ فریم بر ثانیه را به دوربین اکسپریا ایکس‌زد پریمیوم اضافه کند تا بسیاری بدانند خلاقیت تنها در بالا بردن تعداد لنزها یا افزایش مگاپیکسل نیست، بلکه چنین توانمندی‌های ویژه‌ای می‌تواند ارزش افزوده سودمندی برای گوشی‌های عکاس و فیلم‌بردار امروزی باشد.

۴- اپل آی‌فون ۱۰

بسیاری نخستین گوشی آی‌فون را تاریخی‌ترین محصول تولید شده توسط این کمپانی می‌دانند که زمینه ساز تحولات بسیار زیادی در این عرصه شد. پس از آن، با آنکه اپل هر ساله شاهد پیشرفت‌های زیادی بود اما محصولاتش آن چنان که باید و شاید، تحولات عمیقی را به‌وجود نمی‌آوردند تا اینکه نوبت به آی‌فون X رسید، یک گوشی با ظاهری متفاوت و امکانات خاص که قادر است تا تحولی (هرچند اندک) را در بازار تلفن همراه ایجاد کند.

آی‌فون ۱۰ علاوه بر قدرت بالای همیشگی گوشی‌های اپل، از توانایی تشخیص چهره بسیار قدرتمندی بهره می‌گیرد که اگرچه نمونه‌هایی مشابه با آن را پیش از این دیده بودیم اما هیچ کدام به دقت و سرعتش نیستند. همچنین ساختار نمایشگر آن، فناوری TrueDepth و استفاده از اموجی‌هایی که چهره افراد را بازسازی می‌کنند، خود از خلاقیت‌های دیگر این کمپانی مشهور آمریکایی به حساب می‌آید.

۵- اسنشال PH1

اندروید 8 برای اسنشال

اسمارت‌فونی که به‌دست خالق اندروید یعنی اندی رابین طراحی و ساخته شده است، به‌طور حتم قابلیت‌های ویژه‌ای را در خودش خواهد داشت. این محصول زیبا که نسبت ابعاد نمایشگر به بدنه آن به ۸۵ درصد می‌رسد، از اندروید خام استفاده می‌کند و با استفاده از دوربین دوگانه و سخت‌افزار قدرتمند خود، یک محصول کامل به‌حساب می‌آید.

اندی رابین ایده گوشی ماژولار را در این محصول با گذاشتن دو نقطه که همچون اثر دندان‌های خوش آشام می‌مانند، زنده نگاه داشته است و به نوعی به شرکت‌های مختلف اجازه داده تا اکسسوری‌های ویژه‌ای برای اسنشال طراحی کنند. نکته جالب دیگر در این محصول، عدم استفاده از نام برند و یا لوگویی در ظاهر دستگاه است که به‌نوعی این یادآوری را می‌کند شما محصولی دارید که متعلق به خودتان است و می‌توانید بسته به سلیقه و نظرتان آن را بیارایید!

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 280 تاريخ : چهارشنبه 13 دی 1396 ساعت: 5:31

خبرنامه