ورزش می تواند اختلالات شناختی خفیف را کمتر کند

ساخت وبلاگ

هم رسان: اخیرا مطالعه ای نشان می داد که ورزش می تواند حافظه افراد را بهبود ببخشد. و حالا مجموعه جدیدی از دستورالعمل هاب منتشر شده توسط American Academy of Neurology حاکی از این است که جلسات ورزشی دو بار در هفته به کاهش تاثیرات اختلال شناختی خفیف(MCI )کمک می کند.

به گزارش پایگاه خبری هم رسان و به نقل از نیواطلس، اختلال شناختی خفیف که معمولا در اثر کهولت سن به وجود می آید، به سختی و شدت زوال عقل نیست، اما شواهدی قوی وجود دارد که این بیماری می تواند موجب زوال عقل شود. افراد مبتلا به اختلال شناختی خفیف عموما قادر به مراقبت از خود و انجام کار های روزمره خود هستند، اما ممکن است در انجام وظایف سخت تر و درک اطلاعات و حقایق تا حدودی دچار مشکل شوند.
بیش از 6 درصد از افراد در دهه 60 سالگی زندگی خود دچار اختلال شناختی خفیف می شوند و این رقم در مورد افراد 85 ساله و یا بزرگتر تا 37 درصد افزایش می یابد.

محققان پیش از انتشار گزارش کنونی خود، مطالعات متعددی که پیش از این انجام شده بود را مورد بررسی قرار دادند. اگر چه مطالعات طولانی مدتی در مورد ارتباط بین ورزش و اختلال شناختی خفیف انجام نشده است، اما مطالعات شش ماهه نشان می دهد که دو جلسه تمرین در هفته می تواند عملکرد شناختی را در افراد مبتلا به این بیماری بهبود ببخشد.
طبق نظر دکتر «رونالد پترسن »(از کلینیک مایو)، در مجموع حدود 150 دقیقه فعالیت هوازی در هفته می تواند کافی باشد. سطح این تمرینات باید به گونه ای باشد که فرد تا حدودی عرق کند، اما لازم نیست که این تمرین آن قدر شدید باشد که فرد مبتلا قادر به صحبت کردن نباشد.
او می گوید:” ما نباید پیری را به عنوان یک فرایند غیرفعال در نظر بگیریم، بلکه می توانیم درباره روند پیری خود کاری انجام دهیم. بنابراین اگر من در سن 72 سالگی دچار اختلال شناختی شوم، می توانم با تمرین و ورزش آن را تا 75 یا 78 سالگی به تاخیر بیاندازم. این نتیجه ای فوق العاده است.”
یک گزارش جدید درباره این دستورالعمل ها در مجله Neurology منتشر شده است.

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 290 تاريخ : جمعه 15 دی 1396 ساعت: 22:35

خبرنامه