زاکربرگ: اصلاح فیسبوک چالش اصلی من در سال ۲۰۱۸ خواهد بود

ساخت وبلاگ

مارک زاکربرگ معتقد است که در فیسبوک هنوز کارهای زیادی برای انجام وجود دارد و اصلاح این شبکه اجتماعی چالش اصلی او و تیمش در سال ۲۰۱۸ خواهد بود.

او معتقد است که در خصوص موضوعاتی چون محتواهای خشونت آمیز یا مروج خشونت یا دخالت در انتخابات نیاز به فکری اساسی وجود دارد. ضمن این که باید کاری کرد که فیسبوک همچنان یک پلتفرم مفید به حساب بیاید.

این عادت موسس و مدیرعامل بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا است که هر سال برای خود یک چالش تعیین نماید. او این رویه را از سال ۲۰۰۹ تا به امروز در پیش گرفته است. با این حال اکثر چالش های سالانه او بیشتر شخصی بوده اند تا کاری. مواردی چون «آشنایی با انسان های بیشتر» یا «خواندن کتاب های جدید» اما به نظر می رسد در سال جدید میلادی دغدغه های کاملاً متفاوتی ذهن این کارآفرین و میلیاردر جوان را به خود مشغول ساخته است.

زاکربرگ شبکه اجتماعی فیسبوک

فیسبوک در طی یکی دو سال اخیر تلاش کرده مسئولیت خود به عنوان یکی از منابع خبری و اطلاعاتی مهم و تعیین کننده دنیا را بپذیرد. بیانیه زاکربرگ در آغاز سال جدید را نیز باید در همین راستا تفسیر کرد.

«ما نمی توانیم جلوی تمام اشتباهات و سوءاستفاده ها را بگیریم، اما در حال حاضر در اعمال سیاست های خود اشتباهات زیادی را مرتکب شده و به شکلی اشتباه از ابزارهای در اختیار خود استفاده کرده ایم.»

این گفته ها می تواند پیام های مهمی را با خود به همراه داشته باشد. فیسبوک همواره با محتواهای نامناسبی چون ترویج خشونت با سعه صدر و حسن نیت برخورد کرده است و بارها در تعیین مصادیق محتواهای نامناسب و در نتیجه حساب هایی که می بایست یا نمی بایست مسدود شوند دچار اشتباه شده است.

بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا هنوز تغییری را در سیاست های کلی خود اعلام نکرده است، اما گفته های جدید زاکربرگ را می توان به اتخاذ سیاست های سختگیرانه تر و قاطع تری برداشت نمود.

زاکربرگ شبکه اجتماعی فیسبوک

موسس فیسبوک در مطلب خود اشاره ای نیز به افزایش قدرت و نفوذ و همچنین بدبینی کاربران نسبت به کمپانی های بزرگ کرده است.

«بسیاری از ما وارد دنیای تکنولوژی شدیم چون باور داشتیم که می توان از این را به تمرکز زدایی از قدرتی که در دست انسان ها قرار می گیرد پرداخت. با ظهور تعداد معدودی کمپانی های بزرگ و دولت هایی که از تکنولوژی برای نظارت بیشتر بر انسان استفاده می کنند، مردم به این باور رسیده اند که تکنولوژی خود منجر به تمرکز بیشتر قدرت شده است.»

زاکربرگ معتقد است که تو موضوع «رمزنگاری محتواها» و «ارز رمزپایه» می توانند قدرت را به دست مردم بازگردانده و موازنه آن را تا حدودی متعادل سازند. او علاقه دارد که روی اثرات جانبی این پدیده ها و امکان استفاده از آنها در سرویس های کمپانی اش مطالعه نماید.

البته این به معنی عرضه قطعی ارز دیجیتال جدیدی با نام «FaceCoin» در سال پیش رو نخواهد بود، گرچه مانعی قطعی برای عدم وقوع آن نیز وجود ندارد.

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 280 تاريخ : شنبه 16 دی 1396 ساعت: 4:32

خبرنامه