هکری که هیچ کس را هک نکرده بود و به 33 ماه زندان محکوم شد

ساخت وبلاگ

هم رسان: هکری که سال گذشته به اتهام ایجاد و فروش تروجان دسترسی از راه دور برای کمک به جنایتکاران سایبری و نه هک کردن دستگیر و زندانی شده بود، بالاخره به تقریبا سه سال زندان محکوم شد.

به گزارش پایگاه خبری هم رسان و به نقل از هکرنیوز، تیلور هودلستون 26 ساله از اهالی هات اسپرینگ آرکانزاس در جولای 2017 با ایجاد و فروش عمدی یک تروجان دسترسی از راه دور (RAT) با نام NanoCore به هکر ها با قیمت 25 دلار، متهم به مشارکت و معاونت در نفوذ های کامپیوتری شد.
هودلستون در ماه مارس دستگیر شد، تقریبا دو ماه پیش از آن ماموران اف بی آی به خانه او آمدند اما از آنجایی که مدرک خاصی پیدا نکردند پس از 90 دقیقه بررسی کامپیوترش خانه او را ترک کردند، اما در نهایت پس از 8 هفته با دستبند هایشان برگشتند.
این پرونده نمونه ای نادر در وزارت دادگستری ایالات متحده است که شخص را نه به خاطر استفاده فعالانه از نرم افزارهای مخرب برای هک کردن کامپیوتر قربانی ها، بلکه به خاطر توسعه و فروش آن به سایر مجرمان سایبری، متهم می کند.
هودلستون در محضر دادگاه اعتراف کرد که او با علم به این که این نرم افزار توسط افرادی دیگر برای شکستن قانون مورد استفاده قرار خواهد گرفت آن را ایجاد کرده است.
او در ابتدا در سال 2012 نرم افزار NanoCore را با انگیزه ارائه یک نرم افزار مدیریت از راه دور ارزان قیمت برای مدارس، کسب و کار های مرتبط با آی تی و والدینی که قصد کنترل و نظارت بر کارهای فرزندان خود در فضای اینترنت دارند، توسعه داد.

به هر حال هودلستون نرم افزار مخرب NanoCore RAT را در انجمن های هکری زیرزمینی با قیمت 25 دلار به فروش رساند که این تروجان از ژانویه 2014 تا فوریه 2016 از محبوبیت زیادی در بین جنایتکاران سایبری برخوردار بود. او در سال 2016 مالکیت این تروجان را به فرد دیگری فروخت.
NanoCore RAT از محبوبیت بالایی در میان چنایتکاران سایبری در انجمن های زیرزمینی برخوردار بود و حملات سایبری زیادی را حداقل در ده کشور دنیا رقم زده است. از جمله قربانیان این تروجان می توان به حمله معروف به شرکت های انرژی خاورمیانه در سال 2015 اشاره کرد.
هودلستون همچنین اتهامات مربوط NanoCore RAT و پلاگین های متفرقه موجود در آن که شامل مجموعه کاملی از قابلیت های زیر هستند را پذیرفته است:
سرقت اطلاعات مهم و حساس از کامپیوتر قربانیان، اطلاعاتی نظیر رمز عبور ها، ایمیل ها، و پیغام های فوری.
فعالسازی و کنترل از راه دور وب کم های کامپیوتر قربانیان به منظور جاسوسی از آنها.
امکان مشاهده، حذف و دانلود فایل ها.
قفل کردن کامپیوترهای آلوده و تقاضای دریافت باج.
استفاده از کامپیوترهای آلوده برای شروع حملات محروم سازی از سرویس توزیع شده در وب سایت ها و سرویس های مشابه.
در دادگاه جولای هودلستون همچنین او مسئولیت ایجاد و اجرای یک سیستم لایسنس نرم افزار با نام “Net Seal” را پذیرفت که توسط فرد مظنونینی با نام زاکری شیمز برای فروش هزاران نسخه از کی لاگر Limitless مورد استفاده قرار گرفته است.
به گفته DoJ(وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا) شیمز از Net Seal برای آلوده کردن 3000 نفر و 16 هزار کامپیوتر استفاده کرده است.
هودلستون در این دادگاه اعتراف کرد که نرم افزارهای خود را برای کاربرد های مخرب آماده کرده است.
دادگاه علاوه بر اعلام 33 ماه زندانی برای هودلستون حکم کرد که او تا دو سال در آزادی تحت نظارت خواهد بود.

'); d.write(' دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 317 تاريخ : يکشنبه 13 اسفند 1396 ساعت: 18:05

خبرنامه