در الکام تاکز مطرح شد؛ زنان در اکوسیستم استارتاپی کشور چه نقشی دارند؟

ساخت وبلاگ

امروز شنبه ششم مرداد ماه در نخستین روز از نمایشگاه الکامپ 97، اولین نشست گفتگوی الکام تاکز (Elecom Talks) با عنوان زنان در آینده اکوسیستم استارتاپی برگزار شد. در این جلسه چند تن از زنان فعال در عرصه کسب و کار های اینترنتی، چالش ها و راهکارهای حضور فعال تر زنان در این حوزه را مطرح کردند. طیبه سیاوشی، نماینده تهران در مجلس دهم و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز در این برنامه حضور داشت.

سولماز صادق نیا، نایب رئیس انجمن کسب و کار های اینترنتی در ابتدا گفت زنان کارآفرین با در اختیار گذاشتن تجربیات خود می توانند به توانمندسازی دیگر بانوان کمک شایانی نمایند. او بحث را با صحبت در مورد دغدغه های اصلی حضور بانوان در صحنه کسب و کار کشور آغاز کرد.

نقش های متعدد زنان در خانواده، فرصت حضور مؤثرتر آنها در کسب و کار را می گیرد

نغمه عقیلی، مدیر وب سایت استاد سلام، مهم ترین دغدغه بانوان را کمبود وقت برای حضور در همایش ها و جلسات مختلف دانست. به عقیده او نقش های مختلف و مسئولیت های متعددی که به عنوان یک همسر و مادر روی دوش بانوان قرار گرفته و انتظارات فراوانی که باید برآورده کنند، توانایی حضور آنها در مجامع سودمند و ضروری جهت توسعه کسب و کار را تحت تأثیر قرار می دهد.

آرزو خسروی، مدیر عامل فرش آنلاین هم می گوید مدیریت بانوان در کشور به درستی تعریف نشده و زنان باید با مشقت و دشواری فراوان و با صرف وقت زیاد، خودشان را در اکوسیستم جا بیندازند. البته او معتقد است پافشاری نتیجه می دهد و پس از یکی-دو سال دشواری، به نتیجه مطلوب خواهند رسید.

جذب سرمایه یکی از مشکلات اصلی بانوان کارآفرین است

رئیس کمیسیون بانوان انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی به عنوان یکی دیگر از اعضای این پنل از فشار فراوان برای ورود به مجامع مختلف و باور نداشتن به زنان گفت. حمیده حبیبی به مشکل جذب سرمایه توسط بانوان نیز اشاره کرد و گفت حتی در صورت موافقت، سرمایه گذاران رویکرد فرمایشی به مدیران زن دارند. اعضای این پنل به نقش حمایتی اعضای خانواده از جمله پدر، مادر و همسر برای دستیابی به موفقیت در حوزه کسب و کار هم اشاره کردند.

درک مسئولیت های اجتماعی در قبال دیگر اعضای جامعه زنان، به ویژه زنان روستایی که به فعالیت هایی نظیر بافت فرش و تولید صنایع دستی اشتغال دارند یا اقشار آسیب دیده جامعه هم یکی دیگر از محورهای صحبت این پنل بود.

وزیر ارتباطات کشورمان هم با حضور در این جمع به صحبت ها و نگرانی های بانوان کارآفرین گوش سپرد و در پاسخ به گلایه از عدم حمایت دولتی گفت خوشبختانه حوزه ICT کاملاً فراجنسیتی عمل می کند و زنان به راحتی می توانند در این فضا از مرزهای سنتی عبور کنند. دولت صرفاً باید زیرساخت های کسب و کار را ایجاد کند تا همه بتوانند از آن استفاده نمایند.

در پایان این جلسه طیبه سیاوشی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی هم از تلاش دولت برای تسهیل فرایند کاری بانوان خبر داد و گفت کمیته کسب و کار های نوین اینترنتی در مجلس با تمام قوا در رفع موانع موجود سر راه زنان کارآفرین می کوشد.

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 391 تاريخ : يکشنبه 7 مرداد 1397 ساعت: 4:10

خبرنامه