جوهر حاوی باکتری با امکان چاپ سه بعدی برای درمان سوختگی

ساخت وبلاگ

هم رسان: محققان به تازگی موفق به تولید جوهری شده اند که حاوی باکتری است و می توان آن را با پرینتر سه بعدی چاپ کرد. از این جوهر ،بسته به نوع باکتری که در آن نگه داری می شود، می توان در موارد مختلفی استفاده کرد. محققان عقیده دارند چاپ هیدروژل های حاوی باکتری می تواند کاربردهای مختلفی داشته باشد زیرا می توان انواعی از باکتری های مفید را در محیط زیست پیدا کرد.

به گزارش پایگاه خبری هم رسان و به نقل از انگجت، محققان نام این جوهر را «فلینک» نامیده اند که مخفف عبارت جوهر زنده ی کاربردی است، و متشکل از هیدروژل ، باکتری و مواد مغذی برای زنده نگه داشتن باکتری است. این جوهر را می توان تا حدودی به هر شکلی چاپ کرد اما چالش اصلی یافتن بافتی درست برای این جوهر است. اگر بافت جوهر خیلی ضخیم باشد ، باکتری قادر به حرکت نیست و در برخی موارد نیز باکتری ها قادر به ترشح مواد مفید نیستند و عملکرد آنها را محدود می کند. از طرفی اگر بافت جوهر خیلی نازک باشد، نمی تواند شکل ساختاری خود را حفظ کند. یکی از محققان این تحقیق گفته است : ” این جوهر باید به چسبناکی خمیر دندان و غلظت کرم دست نیوآباشد.”

محققان در حال حاضر در مراحل اولیه این تحقیق هستند، اما از این جوهر می توان در موارد مختلفی استفاده کرد. محققان نشان داده اند که از این جوهر با نوع خاصی از باکتری می توان برای شکستن پیوند شمیایی سمی که اغلب به عنوان محصولی جانبی در بخش صنعتی تولید می شود استفاده کرد. همچنین از این جوهر با نوعی دیگری از باکتری که سلولز ترشح می کند می توان برای مصارف پزشکی مانند درمان سوختگی و جایگزینی پوست استفاده کرد. محققان امیدوارند با گونه های دیگر باکتری بتوان از این جوهر برای پاکسازی لکه های نفتی، ردیابی مواد سمی در آب آشامیدنی و یا مطالعه ی نحوه ایجاد باکتری های بیوفیلم استفاده کرد.
در مرحله بعدی محققان به دنبال راهی برای سرعت بخشیدن به زمان چاپ و افزایش تولید این جوهر هستند.

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 293 تاريخ : سه شنبه 14 آذر 1396 ساعت: 20:41

خبرنامه