نقد و بررسی هدفون Bose QuietComfort 35 II

ساخت وبلاگ

بررسی هدفون (Bose QuietComfort 35 II  (Bose QC35 II

هدفون‌ هوشمند ضد noise یک دستیار صوتی قدرتمند

نتیجه‌گیری اولیه

Bose QC35 II نشان می‌دهد که چرا این شرکت در میان مسافران طرفدار صدای متعادل و بدون نویز محبوبیت دارد. شاید صدای این هدفون بسیار دقیق و هیجان‌انگیز نباشد اما برای بیشتر کاربران خوشایند است.

مزایا

  • حذف نویز عالی و سریع
  • کیفیت صدای متعادل و ملایم
  • فوق‌العاده راحت

معایب

  • پخش/مکث خودکار ندارد
  • حالت بی صدا فوری ندارد
  • طراحی پلاستیکی و ساده

مطالعه کنید: بررسی هدفون بیسیم V-Moda Crossfade Wireless II

اگر به دنبال یک هدفون درجه یک هستید مطمئنا مدل بی‌سیم و ضد نویز نظرتان را جلب می‌کند.

در حال حاضر Bose چنین هدفونی را وارد بازار کرده ( مدل Bose QuietComfort 35 ) که دستیاران صوتی پیشرفته‌تری دارد و به نظر می‌رسد برای به روزرسانی با هدفون‌های صدرنشین و پشتیبانی از Google Assistant مناسب است.

Bose QC35 II NC اولین هدفون در جهان است که با دستیار صوتی گوگل ادغام می‌شود.

با استفاده از Google Assistant ، شما می‌توانید به راحتی یک دکمه را فشار دهید و نگه دارید بدون اینکه فریاد بزنید با Google ارتباط برقرار کنید، هدفون همچنین تمامی اعلانات را در گوش شما می‌خواند و نیازی به گوشی هوشمند خود ندارید.

اضافه شدن Google Assistant واقعا تحسین‌برانگیز است – اما این ویژگی به قیمت عدم وجود سایر ویژگی‌های کاربردی‌تر مانند پخش خودکار / مکث یا خاموش شدن فوری تمام شده است.

در حالی که مدل QC35 II NC به مسافران و کارمندان پیشنهاد می‌شود، چند نقطه ضعف به ویژه قیمت آن از صدرنشینی این مدل جلوگیری می‌کند.

Bose QC35 II NC دقیقا مشابه هدفون‌های نسل قبلی و در طراحی جدید دارای دکمه Google   Assistant روی گوشی سمت چپ است. هدفون‌ها در رنگ‌های سیاه یا نقره‌ای عرضه می‌شوند و طراحی ساده‌ای دارند. این ویژگی بیشتر مناسب مسافرین تجاری است اما برای کسانی که به دنبال یک هدفون پرزرق وبرق هستند جذابیتی نخواهد داشت.

اشکال و ضعف دیگر جنس پلاستیکی آن است که از لحاظ وزنی سبک است اما در مقایسه با هدفون‌های لوکس‌تر ساخته شده از جنس چرم بره و آلومینیوم مانند Master & Dynamic MW50 بسیار ارزان به نظر می‌رسد.

خوشبختانه، این ویژگی بر کارایی و قدرت هدفون تاثیر نمی‌گذارد، همچنین برای مسافرت محافظ بسیار محکمی دارد که بهتر از کیسه‌هایی است که سازندگان هدفون از آن استفاده می کنند.

ساختار پلاستیکی هدفون QC35 II NC به راحتی آن کمک می‌کند و در استفاده مداوم تاثیرگذار است. اگرچه پلاستیک به خوبی فلز نیست اما کم‌وزنی آن برای مسافرین پروازهای طولانی مناسب است.

بالشتک‌هایی که Bose ‌در هدفون QC35 II NC به کار گرفته بسیار شگفت‌انگیز هستند، حتی هنگامی که حالت حذف نویز خاموش باشد هیچ‌گونه سر و صدایی را از محیط اطراف عبور نمی‌دهد. این حالت روش بسیار خوبی برای حفظ ذخیره باتری در هنگام گوش دادن به موسیقی است.

مطالعه کنید: نقد و بررسی هدفون Gear IconX 2018 سامسونگ

کنترل‌های روی هدفون ساده و موثر هستند، یک دکمه خاموش/ روشن لغزنده در سمت راست هدفون و همچنین دکمه‌های افزایش / کاهش و پخش صدا را مشاهده می‌کنید. اما گوشی سمت چپ تنها یک دکمه Google Assistant را در خود جای داده است که می‌توانید با استفاده از نرم‌افزار آندروید یا iOS مخصوص Bose این دکمه را برای تغییر سطوح نویز، مجددا برنامه‌ریزی کنید.

ابعاد : کاملا روی گوش قرار می‌گیرد.

وزن: 310گرم

عمر باتری: 20 ساعت

نسخه بلوتوث: 4.1

Google Assistant برجسته‌ترین ویژگی هدفون Bose QC35 II NC است و عملکرد بالایی دارد. در طول آزمایش تحت‌تاثیر سرعت و دقت Google Assistant و توانایی هدفون برای تفکیک صدا در اماکن شلوغ و پرجمعیت مانند قطار و کافی‌شاپ قرار گرفتیم.

قبل از اینکه برای اولین مرتبه هدفون را روشن کنید، باید نرم‌افزار Bose را در گوشی تلفن خود دانلود کنید چون هدفون برای بسیاری از کارها مانند حذف نویز، برنامه‌ریزی مجدد دکمه Google Assistant و به روزرسانی برنامه به آن نیاز دارد.

این نرم‌افزار بسیار ساده است و به خوبی عمل می‌کند اگرچه گاهی دچار برخی مشکلات اتصالی در آندروید و عدم شناسایی هدفون‌ها توسط نرم‌افزار می‌شویم. راه‌اندازی مجدد نرم‌افزار این مشکل را برطرف می‌کند و Bose برای ثبات بیشتر نرم‌افزار موبایل به کار خود روی آن ادامه می‌دهد.

استفاده از Google Assistant به همراه Bose QC35 II NC دقیقا شبیه Google Home است. می‌توانید از آن بخواهید تا تیترها را بخواند، یادداشت اضافه کند یا سوالات بیشماری را پاسخ دهد. همچنین Assistant می‌تواند اعلانات را به محض ورود برای شما بخواند، در صورت داشتن ساعت هوشمند این ویژگی تکراری به نظر می‌رسد.

به طور خلاصه باید بگوییم اضافه شدن Google Assistant نکته خوبی است اما دلیل قانع‌کننده‌ای برای خرید Bose QC35 II NC نیست. باید برای استفاده از امکانات عالی حذف نویز، صدای متعادل و راحتی به سراغ این هدفون بروید.

مطالعه کنید: نقد و بررسی هدفون های پیکسل کمپانی گوگل

موارد ساده‌ای مثل قطع صدا هنگام برداشتن هدفون از گوش در این مدل Bose وجود ندارد، امکاناتی برای قطع فوری صدا نمی‌بینیم در حالی‌که هدفون Sony WH-1000XM2 این ویژگی را دارد و شما می‌توانید با قرار دادن کف دست بر روی یکی از گوشی‌ها صداهای اطراف را بشنوید. به کمک این ویژگی، مسافران می‌توانند در فرودگاه‌ها فورا متوجه اعلانات صوتی شوند. متاسفانه Bose این امکانات را ندارد در صورتی که هدفون ارزانی مانند Plantronics BackBeat Pro 2 از هر دو ویژگی برخوردار است.

مهم‌ترین عملکرد Bose حذف نویز فعال است که در هدفون QC35 II NC ارائه می‌شود. فعال کردن این ویژگی مانند قدم‌زدن در یک اتاق ساکت و آرام بعد از پیاده‌روی در یک خیابان شلوغ است. این هدفون در برابرصداهای مزاحم مانند سر و صدای قطار، ماشین‌ها و … مانند عایق عمل می‌کند.

با فعال کردن “حذف نویز” کمی احساس فشار می‌کنیم اما آنقدرها هم بد نیست. به هر حال شاید برای برخی افراد خوشایند نباشد. هدفون تا حد زیادی موفق به حذف صداهای اطراف است حتی اگر این گزینه غیرفعال باشد و این موفقیت حاصل طراحی خوب بالشتک‌هایBose است.

Bose از لحاظ صدا راضی‌کننده است اما درجه یک محسوب نمی‌شود. در حالی که تعادل آهنگ صدا نسبتا خنثی است و صدای کوبه‌ای و بم دارد، صدای خروجی آن نسبت به رقبایی مانند Sony WH-1000X M2 (سابقا Sony MDR-1000X) ملایم‌تر است. به این معنی که دامنه دینامیکی محدود است و صدا کمی خسته‌کننده می‌شود. وضوح صدای خوبی دارد اما خیلی عالی نیست و پخش صدای آن در حد متوسط است.‌

اغلب کاربران در تنهایی و سکوت متوجه صدای فوق‌العاده Bose خواهند شد اما شیفتگان دستگاه‌های صوتی به Sony WH-1000XM2 یا Sennheiser Momentum Wireless 2 تمایل دارند.

مطالعه کنید:نقد و بررسی هدفون وی آی 1000 ایکس سونی – Sony WI-1000X

عمر باتری در حالت ” حذف نویز” فعال و میزان صدای متوسط حدودا 20 ساعت است بنابراین دیگر نیازی نیست در مواقع خاص مانند پرواز نگران شارژ هدفون باشید. باتری آن مانند B&O Beoplay H9 ثابت است به همین دلیل دارای یک درگاه میکرو USB ، یک کابل و یک پاوربانک برای شارژ است.

اگر می‌خواهید باتری را ذخیره کنید می‌توانید از حالت اتصال با کابل و حذف نویز فعال استفاده کنید. تنها اشکال Bose به کارگیری یک کابل 2.5 تا 3.5 میلی‌متری است چون یافتن نمونه جایگزین برای آن کار آسانی نیست.

Bose با استفاده از Google Assistant، QC35 فوق‌العاده را به روزرسانی کرده است. طراحی هدفون به صورتی است که به هر نحوی دکمه جدید Google Assistant را در خود جای دهد. شهرت Bose به خاطر داشتن گزینه حذف نویز عالی، صدای خوب و راحتی آن است.

Google Assistant به خوبی با آندروید و iOS سازگاری دارد و تجربه‌ای مانند کار با Google Home برای شما رقم می‌زند. همچنین هدفون اعلانات و پیغام‌‌ها را برای شما می‌خواند البته این ویژگی برای کاربران ساعت هوشمند تکراری است. وجود Google Assistant نیز خوشحال‌کننده است اما دلیلی برای خرید آن محسوب نمی‌شود.

مطالعه کنید: نقد و بررسی هدفون urBeats3 محصول جدید اپل

به طور کلی Bose یک هدفون فوق‌العاده برای مسافران و کارمندان و دارای ویژگی‌های خوب و متعادلی است که رضایت اکثر کاربران را به خود جلب می‌کند. اما علاقه‌مندان به دستگاه‌های صوتی Sony WH-1000XM2 یا Sennheiser Momentum Wireless را مدنظر قرار می‌دهند.

منبع: techradar

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 266 تاريخ : سه شنبه 5 دی 1396 ساعت: 13:39

خبرنامه