بررسی سونی اکسپریا L2 (+ فیلم زیرنویس فارسی)

ساخت وبلاگ

هم رسان: اوایل سال جاری، سونی یکی از گوشی های ارزان قیمت خود را معرفی کرد. Xperia L2 جدید یکی از محصولات پایین رده ای است که از اصول ظاهری معروف این شرکت پیروی می کند، اما از قابلیت های جدیدی مانند یک دوربین سلفی زاویه گسترده 120 درجه ای و یک اسکنر اثر انگشت البته تنها در مدل های توزیع شده در ایالات متحده آمریکا، برخوردار است.

به گزارش پایگاه خبری هم رسان و به نقل از فون آرنا، این گوشی در 20 بهمن با قیمت 249.99 دلار رونمایی شد که در کلاس گوشی های میان رده قرار دارد و پایین تر از محصولات دیگری مانند XA2 قرار می گیرد. در اینجا قصد داریم تا نگاهی کوتاه به این گوشی داشت باشیم.

طراحی

<strong>بررسی</strong> سونی <strong>اکسپریا</strong> L2 (+ <strong>فیلم</strong> <strong>زیرنویس</strong> <strong>فارسی</strong>)Xperia L2 از ظاهر رایج در گوشی های سونی برخوردار است، یک مستطیل ، فریم تا حدودی خمیده و یک کشوی مخصوص برای سیم کارت و کارت میکرو اس دی مواردی آشنا در گوشی های این شرکت است، اما در گوشی جدید ما شاهد یک قاب پشتی منحنی هستیم که به قرار گرفتن در کف دست کمک می کند. بدنه این گوشی از پلاستیک ساخته شده است اما رنگ مات آن ظاهری مانند فلز به آن می دهد. این دستگاه توجه افراد زیادی را به خود جلب نخواهد کرد، حاشیه های کناری ضخیم حاکی از ارزان قیمت بودن این گوشی هستند، اما نمی توان گفت که این گوشی زشت است.
در لبه سمت راست این گوشی دکمه های سخت افزاری پلاستیکی برای پاور و تنظیم کننده صدا تعبیه شده است. این دکمه ها خوب به نظر می رسند، این دکمه ها با امکان کلیک راحت و روان بدون هیچ لرزش اضافی همان بازخوردی را ارائه می دهند که ما انتظار داریم. در قاب پشتی این گوشی اسکنر اثر انگشت قرار دارد که عملکردی سریع دارد. هیچ دکمه سخت افزاری برای دوربین این گوشی وجود ندارد، در حالیکه گوشی های رده بالاتر سونی دارای یک دکمه برای دوربین هستند، اما نگران نباشید، چرا که دوبار کلیک بر روی دکمه پاور می تواند به عنوان شورت کات دوربین عمل کند.

صفحه نمایش

Xperia L2 دارای یک صفحه نمایش 5.5 اینچی با نسبت تصویر قدیمی 16 به 9 است. رزولوشن این صفحه نمایش 720 در 1280 پیکسل است که این به این معناست که گنجایش آن 267 پیکسل در هر اینچ است. این مقدار بر روی کاغذ خیلی خوب نیست، اما ما متوجه شدیم که در صورتی که روی تصاویر بیش از اندازه زوم نکنید، این رزولوشن آنقدر ها هم بد نیست.
بیشتر گوشی های سونی از صفحه نمایش هایی برخوردار هستند که توجه کاربران را به خود جلب نمی کند و گوشی Xperia L2 نیز از این قضیه مستثنی نیست. دمای رنگی در این صفحه نمایش 8102 K است که فاصله زیادی با مقدار معیار 6000 دارد، و رگه های آبی رنگ کاملا قابل مشاهده است. خوشبختانه یک اسلایدر RGB در تنظیمات گوشی قرار دارد که به شما این امکان را می دهد تا تعادل رنگی را ایجاد کنید. در صورتی که به خوبی آن را تنظیم کنید، دیگر این صفحه نمایش با رنگ های تیره چشم های شما را اذیت نخواهد کرد.

روشنایی این صفحه به طرز ناامید کننده ای پایین است، حداکثر روشنایی این صفحه نمایش 370 نیت اندازه گیری شده است. در محیط های روشن تماشای فیلم ها خیلی سخت خواهد بود. اما در صورتی که باید به یک تماس پاسخ دهید و یا تصویری بگیرید، محتواها و متن ها در زیر نور آفتاب به اندازه کافی خوانا هستند.

رابط کاربری و قابلیت ها

گوشی Xperia X2 به طور پیش فرض با اندروید 7.1.1 عرضه شده است.
رابط کاربری سونی چند سالی که بر اساس اصول یکسانی طراحی می شوند، در این گوشی شاهد پوسته تا حدودی جدید از اندروید با کمترین مقدار قابلیت اضافه شده و یا فرایند های پس زمینه ای برای کاهش سرعت دستگاه، با ویجت ها و جلوه های تصویری اندک و همچنین اپلیکیشن های مخصوص سونی هستیم.
بنابراین علاوه بر اپلیکیشن های اندروید خام، در این گوشی Movie Creator را می بینیم که به شما اجازه می دهد تا مجموعه ای از عکس ها و کلیپ های خود را انتخاب کنید و با آنها یک فیلم فوق العاده برای خودتان بسازید، اپلیکیشن PlayStation به طور پیش فرض بر روی این دستگاه نصب شده است بنابراین می توانید آن را با اطلاعات کنسول همگام سازی کنید. همچنین Xperia Lounge در این گوشی وجود دارد که سندها، پیشنهادات و اشارات اپلیکیشنی را برای شما ارسال می کند، و Theme Store نیز در این گوشی اکسپریا دیده می شود.
متاسفانه این گوشی با اندروید اوریو 8 عرضه نمی شود و به طور پیش فرض با اندروید 7.1.1 به بازار خواهد آمد و از تمامی قابلیت های اصلی سیستم عامل گوگل استفاده می کند. در این رابط شاهد قابلیت هایی نظیر تقسیم صفحه، صفحه Google feed در سمت چپ و البته دستیار گوگل هستیم. برای ایجاد میان بر از یک اپلیکیشن می توانید انگشت خود را روی آن نگه دارید و این گزینه را مشاهده کنید.

سخت افزار و عملکرد گوشی
اکسپریا L2 مجهز به یک پردازنده MediaTek 6737T است که یک پردازنده 4 هسته ای با سرعت 1.5 گیگاهرتز است و یک رم 3 گیگابایت یدارد. این سخت افزار برای کاربرد های روزمره عملکرد خوبی دارد. هیچ مشکلی در زمان چت یا وبگردی با این گوشی پیش نمی آید. البته در زمان استفاده از Snapchat Lenses و یا ذخیره فیلم های 60 FPS یوتویوب مشکلاتی مشاهده می شود ولی با این وجود هیچ چیزی نم یتواند این گوشی را از کار بیاندازد.
بااین حال در مورد بازی ها باید بگوییم که به عملکرد آن به نوع بازی بستگی دارد. این گوشی در مورد بازی های ساده با گرافیک پایین عملکرد خوبی دارد اما همین که گرافیک و کیفیت بازی بالا می رود شاهد مشکلاتی خواهیم بود.

اما دید کلی ما نسبت به این گوشی این است که L2 می تواند وظایف اصلی یک گوشی هوشمد را به خوبی انجام دهد، اما نباید از آن انتظار داشت تا در مورد بازی ها و اپلیکیشن های سنگین نیز به همین خوبی عمل کند.
در این گوشی از یک حافظه داخلی 32 گیگابایتی استفاده شده است که تنها در حدود 23 گیگابایت آن برای نصب اپلیکیشن ها و ذخیره اطلاعات قابل استفاده است. با این حال افرادی که به حافظه بیشتری نیاز دارند می توانند از کارت میکرو اس دی استفاده کنند.

دوربین

اپلیکیشن دوربین Xperia L2 نسخه ای است که شامل قابلیت های اصلی و ضروری موجود در گوشی های قدرتمند سونی است. از جمله موارد موجود در این اپلیکیشن می توان به حالت خودکار هوشمند سونی، یک حالت دستی نسبتا محدود و حالت ویدئو اشاره کرد. از قابلیت های خوب این اپلیکیشن این است که با ضربه بر روی صفحه نمایش ردیابی سوژه فعال می شود که در یک گوشی در این رده بسیار عالی است.
دوربین پشتی ال 2 دارای یک سنسور 13 مگاپیکسلی با اندازه پیکسل 1.12μm و دیافراگم لنز F2.0 است. این دوربین می تواند عکس هایی با جزئیات کافی ثبت کند. البته نباید از آن انتظار یک عکس فوق العاده با کیفیت داشت.

رنگ ها در عکس های این دوربین متعادل و تا حدودی طبیعی به نظر می رسند. البته همان طور که در عکس شماره 4 می بینید در مورد رنگ سبز علف ها سایه هایی دیده می شود. به هر حال دامنه داینامیک این گوشی تا حد قابل ملاحظه ای محدود است و به همین دلیل بخش هایی از عکس های این دوربین یا تا حد زیادی روشن هستند و یا این که سایه های تیره روی آنها قرار دارد. این مشکل در عکس ها داخل ساختمان به خوبی مشکل ساز است البته در محیط های آزاد و از جمله روزهای ابری نیز کاملا قابل توجه است.
همچنین نباید در عکس های شبانه انتظار معجزه از این گوشی داشته باشید.

دوربین سلفی این گوشی دارای یک لنز زاویه گسترده 120 درجه ای است که می توانید عکس های گروهی سلفی خوبی بگیرید. در این دوربین یک حالت نرمال وجود دارد که به وسط تصویر زوم می کند و افکت فیش آی را بر لبه های عکس اعمال می کند. در پشت این لنز یک سنسور 8 مگاپیکسلی وجود دارد که عملکرد خوبی در حالت عادی و زاویه گسترده دارد. رنگ های این عکس ها تا حدودی طبیعی به نظر نمی رسند اما این مسئله تا حد زیادی فاحش نیست. مشکل هایلایت در این دوربین نیز وجود دارد اما تا زمانی که صورت خود را در سایه نگه دارید می توانید سلفی های خوبی بگیرید.
در مورد فیلمبرداری با این دوربین باید بگوییم که این دوربین مجهز به لرزش گیر تصویر نیست، بنابراین تا جایی که ممکن است مواظب لرزش دست خود باشید. بالاترین کیفیت فیلم های ثبت شدخ با این دوربین 1080 پیکسل در 30 FPS است.

سونی در سال 2014 توانست در گوشی هایی مانند Xperia Z2 و Xperia Z3 عنوان بهترین طول عمر باطری را به خود اختصاص دهد. حالت Stamina در این گوشی ها به پیش از زمان خود متعلق بود که قابلیت های صرفه جویی در باطری را پیش از این که به عنوان قابلیت های اصلی اندروید مطرح شوند در اختیار کاربران قرار می داد. سونی همچنین یک حالت دیگر با نام Ultra Stamina را نیز برای صرفه جویی در باطری به گوشی خود اضافه کرده است. در این حالت بیشتر قابلیت ها و اپلیکیشن ها غیر فعال می شوند و این گوشی را به یک گوشی ساده تبدیل می کند. اما در این حالت عمر باطری تا حد زیادی افزایش می یابد.
Xperia L2 در تست های باطری توانست 7 ساعت و 50 دقیقه دوام بیاورد که یک نتیجه فوق العاده به حساب نمی آید اما با این حال می توان این مقدار را با استفاده از حالت Stamina به یک روز و نصف ارتقاء داد.

نتیجه گیری

در درجه اول باید بگوییم که Xperia L2 یک گوشی رده پایین ارزان قیمت است که تمامی موارد اصلی که باید یک گوشی داشته باشد را در بر می گیرد، اما با این حال نقاط منفی و محدودیت هایی دارد. برای مثال این گوشی دارای یک صفحه نمایش بزرگ است اما به دلیل حاشیه های بزرگ و کیفیت نامناسب صفحه نمایش این گوشی ظاهری ارزان قیمت دارد. عملکرد این گوشی در مورد کارهای روزمره مانند اتصال به اینترنت و تماشای کلیپ ها خوب است اما در ورد بازی های سنگین با مشکلاتی مواجه خواهد بود. سنسور اثر انگشت تعبیه شده در پشت گوشی عملکرد خوبی دارد و سریع است. دوربین به هر حال کار خود را انجام می دهد اما نکته قابل توجهی درباره آن نمی توان گفت. به طور کلی باید بگوییم که ایتن گوشی با این قیمت عملکرد خوبی دارد.
با همه این تفاسیر اگر به دنبال یک گوشی ارزان قیمت و رده پایین هستید، اکسپریا ال 2 می تواند نظر شما را به خود جلب کند.

نقاط مثبت
ساخت محکم
عملکرد خوب اسکنر اثر انگشت
عملکرد خوب در مورد وظایف روزمره

نقاط منفی
صفحه نمایش متوسط
اسپیکر ضعیف
مشکل در اجرای بازی ها و اپلیکیشن های سنگین تر

'); d.write(' دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 289 تاريخ : يکشنبه 12 فروردين 1397 ساعت: 9:11

خبرنامه