شرایط جدید دانش‌آموختگان خارج از کشور در دندانپزشکی

ساخت وبلاگ
دندانپزشکی
شرایط جدید دانش‌آموختگان خارج از کشور در دندانپزشکی
میانگین 5 رای از تعداد 1

اگر قصد اطلاع از شرایط جدید دانش آموختگان خارج از کشور در رشته دندانپزشکی دارید ٬ در این مطلب با آویژه دانش همراه باشید .

شرایط جدید دانش‌ آموختگان خارج از کشور

یکی از اتفاقات خوب برای دانش‌آموختگان خارج از کشور در دندانپزشکی بازنگری جدی دانشکده‌هایی است که وزارت بهداشت آن‌ها را واجد شرایط برای تحصیل اعلام می‌کند. در این راستا، بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ دانشکده در گروه پزشکی که از کیفیت آموزشی مطلوب بهره‌مند نبودند و بخش زیادی از آن‌ها را دانشکده‌های دندان‌پزشکی شامل می‌شدند، از این فهرست خارج شدند.

رزمی افزود: از آنجا که سه رشته داروسازی، پزشکی و دندان‌پزشکی، بیشترین دانش‌آموختگان خارج از کشور را دارند، اتفاق مشابه در دو رشته دیگر هم افتاده است، اما رشته دندان‌پزشکی از این نظر در پله اول قرار دارد. در نتیجه با پایش جدی انجام شده از سال ۲۰۱۸ به بعد، افرادی که قصد تحصیل در رشته‌های علوم پزشکی در دانشکده‌های خارج از کشور را دارند، باید مطمئن باشند که در دانشگاه‌هایی تحصیل کنند که در این فهرست باشند و در غیر اینصورت مدارک تحصیلی آنها ارزشیابی نخواهند شد.

وی با اشاره به موضوع امتحان جایابی گفت: پیش از این دانشجویانی که در این امتحان شرکت می‌کردند، بر اساس نمره در دانشکده‌ها توزیع می‌شدند و دوره‌های تکمیلی می‌گذراندند. آخرین دوره آزمون جایابی در مرداد ۹۷ برگزار می‌شود و بعد از آن این آزمون دیگر برگزار نمی‌شود و بنابراین تنها راه ارزشیابی دانش‌آموختگان خارج از کشور، شرکت در آزمون ملی خواهد بود.

برگزاری آزمون ملی دندانپزشکی هر سال در دو نوبت

دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی گفت: آزمون ملی در پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران متمرکز است. آزمون ملی هر سال در دو نوبت، یعنی مرداد و دی برگزار می‌شود و مجموعاً تا ۷۰۰ نفر در آن شرکت می‌کنند و کسانی دارای صلاحیت شرکت در این آزمون هستند که دوره دکتری خود را خارج از کشور تمام کرده‌ و در صورت تایید مدارک آنها و موفقیت در آزمون ملی مجوز کار در کشور را پیدا می‌کنند

رزمی یادآور شد: دسته دیگر، دانشجویانی هستند که قسمتی از دوران تحصیل خود را خارج از کشور گذرانده‌اند و هنوز فارغ‌التحصیل نشده‌اند. این دانشجویان باید حداقل ۷۵ تا ۸۰ واحد درسی را خارج از کشور گذرانده باشند و بعد از آن درخواست انتقال به داخل بدهند. پس از آن واحدهایی که گذرانده‌اند داخل کشور ارزشیابی می‌شود و اگر کمیته ارزشیابی دانش‌آموختگان خارج از کشور این واحدها را با استانداردهای اعلام شده مطابق دید، اجازه پیدا می‌کنند که داخل کشور به تحصیل خود ادامه دهند.

وی افزود: ارزشیابی این دانشجویان پیچیدگی خاصی ندارد و شامل مجاز بودن دانشکده محل تحصیل، تعداد واحدها و گذراندن واحدهای مجاز و معدل دیپلم است. تعداد ورودی‌های این گروه به کشور به طور متوسط سالانه حدود ۳۰۰ نفر است.

دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی اظهار داشت: یکی از دلایل مطرح شدن بحث تأسیس دانشکده‌های خصوصی در داخل کشور همین گروه از دانشجویان بودند و وزیر بهداشت و معاون آموزشی بر این عقیده بودند که اگر بخش خصوصی بتواند زیرساخت‌های مناسب تأسیس دانشکده‌ها را از لحاظ مالی و آموزشی تأمین کند، به آنها مجوز داده شود تا به صورت خودگردان اداره شوند.

وی درباره تحصیل دانشجویان خارجی در ایران در رشته دندانپزشکی گفت: پردیس بین‌الملل دانشکده دندان‌پزشکی تهران از مهرماه سال ۹۶ به بعد دیگر دانشجوی ایرانی پذیرش نکرده است. همچنین به سایر دانشکده‌ها هم اجازه داده‌ایم که اگر توانستند خود را در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی مطرح کنند، در صورت امکان دانشجوی خارجی پذیرش کنند. در حال حاضر در دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه تعدادی دانشجوی خارجی تحصیل می‌کنند که اغلب آن‌ها از کردستان عراق هستند.

مشاوره تحصیل در خارج از کشور

در صورت تمایل به تحصیل در خارج از کشور میتوانید جهت مشاوره و راهنمایی  همه روزه و از تلفن ثابت با شماره ۹۰۹۹۰۷۲۰۶۸ تماس حاصل فرمایید

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 315 تاريخ : شنبه 1 ارديبهشت 1397 ساعت: 11:31

خبرنامه