ویجیاتو: پلی استیشن Now می‌تواند رقیب ایکس باکس Game Pass در نسل بعد باشد

ساخت وبلاگ

تردیدی نیست که سونی با فروش نزدیک به ۱۰۶ میلیون واحدی پلی استیشن 4 موفق شده این نسل از نبرد بین کنسول‌های بازی را برنده شود و مجموعا ۵۲ درصد از سهم بازار را به پشتوانه بازی‌های انحصاری قوی در اختیار بگیرد. علی‌رغم این پیروزی اما هر دو شرکت سونی و مایکروسافت برای نبرد نسل بعد آمادگی دارند و بازی پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس هنوز شروع نشده.

و در حالی که هر دو شرکت آمریکایی و ژاپنی مشغول آماده کردن مبارزان خود هستند، ایکس باکس سرمایه‌گذاری کلانی روی یکی از برگ برنده‌های خود کرده که می‌تواند همه چیز را تحت‌الشعاع قرار دهد: سرویس اشتراکی بازی‌های ویدیویی گیم پس.

از زمان عرضه‌ی گیم پس در سال ۲۰۱۷، این سرویس از چند بازی محدود به پلتفرمی بزرگ تبدیل شده که مایکروسافت برای تبلیغ بازی‌های انحصاریش هم از آن استفاده می‌کند. در سوی دیگر سرویس اشتراکی سونی با نام پلی استیشن Now رشد آرامی داشته. تعداد بازی‌های موجود برای استریم کردن افزایش پیدا کرده و ساختار قیمت‌گذاریش هم به کل تغییر کرده. اما اضافه کردن بازی‌های پلی استیشن 2 قرار نیست نقشی اساسی در جنگ پیش‌رو داشته باشد.

ارزش افزوده‌ی واقعی که این سرویس‌های اشتراکی می‌توانند به کنسول‌ها اضافه کنند، ترکیبی است از عرضه بازی‌های جدید و انحصاری‌هایی است که برای هر کنسول منتشر می‌شود. در حالی که این موضوع اصلا دغدغه‌ای برای سونی نیست، چون مجموعه‌ی بازی‌های انحصاریش تقریبا دوبرابر بازی‌های انحصاری مایکروسافت است، ولی مجموع بازی‌های ایکس باکس گیم پس به سادگی در برابر پلی استیشن Now قد علم کرده و فضایی برای نفس کشیدن در اختیار سرویس سونی قرار نداده.

بیش از ۱۰۰ بازی، ایکس باکس گیم پس را شکل داده‌اند و هر روز هم به تعدادشان افزوده می‌شود. بازی‌های انحصاری مثل Gears of War 5 از همان روز اول عرضه‌شان روی گیم پس قابل بازی هستند و بازی‌های آتی مثل Halo Infinite هم به قدرت گرفتن این سرویس کمک بیشتری می‌کند. حتی بازی‌های مستقل مثل Ashein یا Afterparty و My Friend Pedro هم با حضوری روی گیم پس تجربه‌ی موفقی داشتند.

پلی استیشن Now اما در نقطه مقابل از کمبود محتوای تازه رنج می‌برد. لیست بازی‌ها از زمان عرضه در سال ۲۰۱۴ تا به امروز دست نخورده باقی مانده و بازی‌های بزرگی مثل God of War و Marvel’s Spider-Man یا Detroit: Become Human هنوز راهشان را به پلی استیشن Now باز نکرده‌اند. در واقع لازم نیست همه‌ی بازی‌های بزرگ سونی روی این سرویس باشند ولی از طرف دیگر باید دلیلی باقی بماند که کسی حاضر به پرداخت هزینه برایش باشد.

اخیرا اما سونی انگار متوجه مسئله شده است. از آغاز سال ۲۰۲۰، پلی استیشن Now چند بازی انحصاری و غیرانحصاری جدید به مجموعه‌اش اضافه کرده. بازی‌هایی نظیر پابجی، Horizon: Zero Dawn ،Uncharted: The Lost Legacy و The Evil Withing. از اوایل ماه جاری میلادی هم بازی‌های دیگری مثل Shadow of the Tomb Raider،Control و Wolfenstein II: The New Colossus اضافه شده‌اند که حالا می‌توان بازی کرد.

هنوز که زمان زیادی تا پایان سال ۲۰۲۰ باقی مانده و می‌شود انتظار داشت که تا اواخر سال و زمان عرضه پلی استیشن 5، سونی تلاش خواهد کرد تا جانی تازه به بدن این سرویس تقریبا فراموش شده بدمد. آن‌ها باید همان کاری را بکنند که مایکروسافت کرد: راضی کردن طرفداران با عرضه بازی‌های انحصاری روی این سرویس.

مهم نیست که سونی می‌خواهد چه سیاست‌های دیگری اتخاذ کند، اما این مهم است که اعتبار پلی استیشن Now را با بازی‌های بزرگ انحصاری یا حتی بازی‌های مستقل ثابت کند، همان چیزی که باعث می‌شود یک سرویس خوب مثل ایکس باکس گیم پس جان بگیرد و رشد کند.


۱۰ ویروس و بیماری کشنده در بازی های ویدیویی

تماشا با کیفیت 1080p در یوتیوب

منبع: Twinfinite

.کپی شد https://vgto.ir/36v

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 372 تاريخ : يکشنبه 18 اسفند 1398 ساعت: 12:36

خبرنامه