گوشی میان‌رده شارپ سنس 8 با اسنپدراگون 6 نسل 1 معرفی شد

ساخت وبلاگ

سری گوگل پیکسل در سه ماهه اخیر به محبوبیت زیادی در ژاپن دست پیدا کرده و در حالی که این گوشی‌ها بیشتر سهم اپل از بازار را از آن خود کرده‌اند، برندهای محلی ژاپن نیز ممکن است کم کم نگران شوند! با در نظر گرفتن این موضوع، کمپانی ژاپنی شارپ به تازگی یک گوشی میان‌رده و خوش قیمت با نام شارپ سنس 8 (Sharp Sense 8) را معرفی کرده که قرار است با قیمت 62150 ین (416 دلار) روانه بازار شود (در حالی که پیکسل 7a با قیمت 62700 ین (420 دلار) عرضه شده بود).

به گفته شارپ، این گوشی در درجه اول برای دو منظور طراحی شده است: دوربین خوب و ساده برای استفاده روزمره و عمر باتری طولانی. برای دستیابی به هدف دوم، ظرفیت باتری از 4570 میلی آمپر ساعت در سنس 7 به 5000 میلی آمپر ساعت ارتقا یافته که برای گوشی هوشمندی که تنها 159 گرم وزن دارد، به هیچ وجه بد نیست.

شارپ سنس 8

این دستگاه نسبتاً جمع و جور و کوچک است. ابعاد آن 153 در 71 در 8.4 گرم بوده و علیرغم میان‌رده بودن، دارای طراحی یکپارچه آلومینیومی و رتبه‌بندی IP68 برای مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار می‌باشد.

در مورد صفحه نمایش هم باید گفت یک نمایشگر 6.1 اینچی با پنل IGZO OLED در جلوی بدنه تعبیه شده که وضوح 1080 در 2432 پیکسل را ارائه می‌کند. این صفحه نمایش دارای نرخ تازه‌سازی متغیر 1 تا 90 هرتز و از قابلیت درج فریم مشکی نیز پشتیبانی می‌کند که به ادعای شارپ، آن را شبیه به یک صفحه نمایش 180 هرتزی می‌کند. میزان روشنایی صفحه نیز این بار به 1300 نیت رسیده است. با توجه به اینکه سنس 7 چند ماه پیش با صفحه نمایش 60 هرتزی عرضه شده بود، این پیشرفت‌ها کاملاً بزرگ و قابل توجه هستند.

شارپ سنس 8

یکی دیگر از پیشرفت‌های بزرگ شارپ سنس 8 استفاده از تراشه پردازشی اسنپدراگون 6 نسل 1 است که پردازنده مرکزی یا CPU آن 36 درصد و پردازنده گرافیکی نیز 33 درصد سریع‌تر از اسنپدراگون 695 موجود در سنس 7 است (بر اساس تست‌های انجام شده توسط شارپ). این تراشه با 6 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی داخلی همراه شده است که البته می‌توان آن را با کارت‌های حافظه میکرو اس دی تا 1 ترابایت دیگر نیز افزایش داد.

در مرحله بعد به دوربین‌ها می‌رسیم. مدل جدید دارای سنسور اصلی 50 مگاپیکسلی در دوربین پشتی خود است (1/1.55 ​​اینچی) که اندازه پیکسل 1.0 میکرومتری دارد و در صورت استفاده از ادغام پیکسل، این اندازه به 2.0 میکرومتر افزایش پیدا می‌کند. در سنس 8 خبری از دوربین تله نیست، اما سنسور اصلی از زوم 2 برابری پشتیبانی می‌کند. در حالی که عملاً این همان سنسور به کار رفته در سنس 7 است، مدل جدید از تثبیت نوری تصویر (OIS) پشتیبانی می‌کند. دوربین دیگری که در پشت بدنه و در کنار سنسور اصلی قرار گرفته، یک ماژول 8 مگاپیکسلی فوق عریض می‌باشد.

شارپ سنس 8

شارپ سنس 8 همان‌طور که قبلاً هم اشاره کردیم دارای شیار کار میکرو اس دی است، جک هدفون 3.5 میلی متری دارد و پورت USB-C آن از DisplayPort برای بوت شدن استفاده می‌کند. تنها چیزی که نبود آن به شدت احساس می‌شود، شارژ سریع است به طوری که در برگه مشخصات رسمی زمان شارژ کامل باتری 160 دقیقه ذکر شده که در مقایسه با استانداردهای امروزی واقعاً زیاد است. شارژ بی‌سیم هم در شارپ سنس 8 وجود ندارد.

این گوشی دو سیم کارته با نانو سیم کارت و eSIM کار می‌کند و از اتصال فایو جی (تا 2.1 گیگابیت بر ثانیه) همراه با وایمکس 2 پلاس پشتیبانی می‌کند (ظاهراً وایمکس هنوز در ژاپن مورد توجه است). اتصالات بی‌سیم نیز شامل وای-فای 5 (ac)، بلوتوث نسخه 5.1 و NFC است. نکته دیگری که باید به آن اشاره کرد، وجود اسکنر اثر انگشت در کناره بدنه می‌باشد.

شارپ سنس 8 در رنگ‌های آبی، سبز کم رنگ، مسی روشن و مشکی کبالت عرضه شده و در حال حاضر تنها در ژاپن در دسترس است.

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 66 تاريخ : چهارشنبه 12 مهر 1402 ساعت: 16:00

خبرنامه