اشتیاق زیاد برای داشتن ساعت های هوشمند در مقابل پشیمانی بیشتر خریداران از خرید خود

ساخت وبلاگ

پیش بینی های موسسه تحقیقاتی معتبر IDC نشان می دهد که بازار پوشیدنی های هوشمند هر روز در حال گسترش است. بر اساس بررسی ها، آمار فروش این گجت ها تا پایان امسال با رشدی ۴۴.۴ درصدی از ۸۰ میلیون واحد در سال گذشته به ۱۱۱ میلیون واحد خواهید رسید. البته این افزایش فروش به معنی موفقیت کمپانی های سازنده نیست، چرا که هرچه افراد بیشتری اقدام به خرید ساعت های هوشمند و ردیاب های سلامتی می کنند، تعداد بیشتری از آنها متوجه اشتباه خود شده و پشیمان می شوند.

به تازگی کمپانی Ericsson تحقیق جامعی را میان ۵ هزار نفر از مردم سرتاسر دنیا انجام داده است. طبق این بررسی، تمایل به خرید ابزارهای پوشیدنی میان صاحبان تلفن های هوشمند بیش از پیش در حال افزایش است، اما در مقابل نارضایتی دارندگان چنین ابزارهایی نیز به شدت بالا رفته است. بر اساس آمار منتشر شده، حدود ۳۳ درصد از دارندگان پوشیدنی های هوشمند تنها یک هفته پس از خریداری گجت های خود، آن را کنار می گذارند.

در آن سو اما میزان فروش و آمار رضایت کاربران از دستبندهای سلامتی بسیار بهتر از ساعت های هوشمند است، اما با این وجود ۶۰ درصد سوال شوندگان تمایل دارند دستبندشان عملکردهایی فراتر از ردیابی فعالیت های ورزشی داشته باشد. ۲۵ درصد از این افراد اعلام کرده اند که پیش از خریداری دستبند خود، انتظار کارایی بیشتری از این گجت ها داشته اند. این نارضایتی حتی میان کسانی که خریدار جدیدترین نسل دستبندهای سلامتی در سه ماهه اول امسال بوده اند نیز وجود دارد.

بزرگترین دلخوری کاربران از پوشیدنی های هوشمند شامل وارد زیر می شود:

  • کارایی محدود و قابلیت های کم
  • عمر ناکافی باتری
  • طراحی ضعیف و غیر ارگونومیک
  • دشواری در اتصال به تلفن های هوشمند
  • نبود پشتیبانی لازم از طرف توسعه دهندگان مستقل برای طراحی نرم افزارهای اختصاصی

یکی دیگر از عمده نارضایتی های کاربران مربوط به وابستگی بیش از حد ابزارهای پوشیدنی به تلفن های هوشمند می شود. به عبارتی، بسیاری از افراد تمایل دارند گاهی تنها یکی از دو ابزار هوشمند خود را به همراه داشته باشند. علاوه براین، یک سوم از دارندگان تلفن های هوشمند، هزینه های اضافی اتصال ابزارهای دیجیتال به یکدیگر را مانعی برای خرید دیوایس های پوشیدنی اعلام کرده اند.

از دیدگاه Ericsson اپراتورهای موبایل می بایست پلن های مقرون به صرفه تری را صرف مصرف دیتای پوشیدنی های هوشمند در نظر بگیرند. حتی امکان این نیز وجود دارد که ساعت های هوشمند به مانند موبایل ها، تحت قرارداد دیتای اپراتورهای موبایل به فروش برسند.

تا به اینجای مطلب بیشتر در خصوص «نارضایتی» و «ناامیدی» کاربران از گجت های پوشیدنی گفتیم، اما با همه اینها، این ابزارها همچنان در مرکز توجه مشتریان قرار دارند. آمارهای فروش سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۵ نشان می دهد که ساعت های هوشمند توانسته اند فروش بهتری را نسبت به ساعت های کلاسیک سوئیسی سواچ و Tag Heuers تجربه کنند. البته نباید از نقش آفرینی فاکتور قیمت در این رقابت چشم پوشی کرد.

به هر حال هیچ کس در ظرفیت های فراوان ابزارهای پوشیدنی و به خصوص ساعت های هوشمند تردیدی ندارد و سازندگان نیز در تلاش هستند تا کارایی و قابلیت های محصولات خود را ارتقا دهند. شرکت اپل، که ساعت هوشمندش، اپل واچ، بر بازار این دسته از محصولات حکمرانی می کند، تلاش کرده در نسخه سوم از سیستم عامل WatchOS قابلیت های ردیابی فعالیت های بدنی را بیش از پیش توسعه دهد تا دیگر نیازی به دستبندهای سلامتی احساس نشود.

ضمن این که قرار است نسل دوم اپل واچ نیز در پاییز امسال روانه بازار شود، محصولی که گفته می شود می تواند بی نیاز از تلفن هوشمند عمل کرده و حتی برخی از کارکردهای آن از جمله برقراری تماس و ارسال پیام را به طور مستقل ارائه دهد.

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 242 تاريخ : جمعه 28 خرداد 1395 ساعت: 22:38

خبرنامه