فیس بوک به کمک هوش مصنوعی و کارآگاهان انسانی به مصاف مبارزه با تروریسم می رود

ساخت وبلاگ

هم رسان: تأثیر جهانی فیس بوک به عنوان یک پایگاه کاربری با 2 میلیارد نفر کاربر تقریباً بی نظیر است و این مسئله باعث شده این پلتفرم در معرض ایدئولوژی های افراط گرایی قرار گیرد.

به گزارش پایگاه خبری هم رسان به نقل از انگجت، این شرکت مدت هاست تلاش می کند از این مقولهه ای نفرت انگیز دور باشد، اما هنوز نتوانسته به روش مناسبی برای این کار دست یابد. اما این وضعیت با انتشار اولین گزارش شفاف سازی خود در مجموعه سؤالات سخت خود (Hard Questions) تغییر کرد: «چگونه می توان با تروریسم مقابله کرد؟»
«مونیکا بیکرت» مدیر بخش مدیریت سیاست های جهانی فیس بوک و «بریان فیشمن» مدیر سیاست های مبارزه با تروریسم در بیانیه ای اعلام کردند: «موضع ما بسیار ساده است: هیچ جایگاهی برای تروریسم در فیس بوک وجود ندارد. ما معتقدیم فناوری و فیس بوک می توانند بخشی از راه حل این معضل جهانی باشند.»
این شرکت در خصوص دستیابی به این هدف از سیستم های هوش مصنوعی در کنار کارشناسان انسانی کمک گرفته تا با تهدیدهای تروریستی ثبت شده در این سایت به مبارزه بپردازد. سیستم های هوش مصنوعی از تجهیزات جدید در فیس بوک است اما پیش از این از این فناوری برای شناسایی تصاویر نیز استفاده شده است، به این ترتیب که این سیستم ها تصاویر مربوط به افراط گرایی را شناسایی کرده و از آپلود شدن آنها جلوگیری می کرده اند. گفته می شود این شرکت از یک شبکه عصبی برای شناسایی و حذف متن هایی که از سازمان های تروریستی مانند داعش (ISIS) حمایت کرده و گروه های تندرو را ترویج می کنند، استفاده می کند.

سیستم هوش مصنوعی فیس بوک همچنین قادر به جست وجوی بخش های مختلف پست ها و صفحات برای یافتن دیگر مطالب متخلف هستند و می تواند تشخیص دهد که کاربران بلاک شده اقدام به ایجاد حساب کاربری جدید می کنند یا خیر. شرکت امیدوار است بتواند در آینده ای نزدیک این قابلیت ها را در دیگر اپلیکیشن های خود از جمله اینستاگرام نیز توسعه دهد.
در حال حاضر فیس بوک همچنان به کاربران خود وابسته است و از آنها می خواهد تا خودشان به عنوان یک پلیس عمل کنند و اقدام های متخلف را گزارش دهند. این شرکت با استخدام 3000 نیروی جدید در سال گذشته گروه های Community Operations خود را تا حد زیادی توسعه داده تا نسبت به گزارش های رسیده ترتیب اثر سریع تری نشان دهد. فیس بوک در حال حاضر یک گروه ضربت 150 نفره از متخصصان مختلف استخدام کرده است. این متخصصان اعم از دانشگاهیان، دادستان های سابق و مجریان قانون در وهله اول و منحصراً به وظایف مرتبط با مبارزه با تروریسم متمرکز شده اند.
البته فیس بوک به تنهایی این کار را انجام نداده است. این شرکت در اقدامی گروهی با شرکت های فن آوری دیگر از جمله مایکروسافت و توییتر مشارکت داشته تا پایگاه داده مشترکی با هشتک هایی ایجاد کنند که تبلیغات و مطالب مرتبط با تروریسم را شناسایی می کنند. فیس بوک همچنین همکاری هایی با دولت ها داشته تا اطلاعات مورد نیاز برای اجرای قانون پیام های رمزگذاری شده end to end (E2E ) که از این شبکه عبور می کند را ارائه دهند.

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 263 تاريخ : سه شنبه 30 خرداد 1396 ساعت: 6:51

خبرنامه