دانشمندان موفق به برداشتن مانع اصلی در تولید نیروی همجوشی شدند

ساخت وبلاگ

هم رسان: طی شش دهه گذشته تحقیقات گستردهای در زمینه تولید نیروی همجوشی که منبع تقریباً نامحدودی از انرژی پاک است، انجام شده و در حال حاضر دانشمندان به پیشرفت های چشمگیری در این زمینه دست یافته اند.

به گزارش پایگاه خبری هم رسان به نقل از انگجت، مقاله جدید منتشر شده در Physical Review Letters جزئیات مربوط به نحوه حل کردن یک مشکل خطرناک در مورد الکترون های فراری را نشان می دهد. این مشکل تاکنون به عنوان مشکل اصلی در رآکتورهای همجوشی در نظر گرفته می شد.
رآکتورهای همجوشی از واکنش هایی که در ستاره ها اتفاق می افتد الگوبرداری می کنند: به این ترتیب که اتم های هیدروژن با چنان سرعت بالایی با هم برخورد می کنند که آنها با هلیوم ترکیب می شوند. این فرایند مقدار انرژی شگفت آوری را آزاد می کند. این همان چیزی است که در هسته خورشید اتفاق می افتد.

الکترون های فراری در اصل الکترون های شناور و آزادی هستند که انرژی خود را از میدان های الکتریکی قدرتمند دریافت می کنند. در انرژی های بالا همجوشی هسته ای، سطح و سرعتی که این الکترون ها فرار می کنند، می تواند فاجعه بار باشد. گروه تحقیقاتی کشف کرد با تزریق یون های سنگین مانند نئون یا آرگون به رآکتور می توان این الکترون ها را کاهش داد. الکترون ها با این اتم های خنثی برخورد می کنند که باعث کاهش قدرت و سرعت بیشتری می شود.
شاید این یک گام کوچک به نظر بیاید اما هر مشکلی که ما در مورد همجوشی هسته ای حل می کنیم، ما را در نهایت به دسترسی به این نیروی عظیم بر روی زمین نزدیکتر می کند. «لینیا هسلو» یکی از نویسندگان این مقاله در گفت وگو با Wired می گوید: «معتقدیم این کار انجام خواهد شد، اما سفر به مریخ خیلی راحت تر از دستیابی به همجوشی است. هنوز مسیر طولانی برای دستیابی به این انرژی پیش رو داریم اما بالاخره به این مهم دست خواهیم یافت.»

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 232 تاريخ : شنبه 3 تير 1396 ساعت: 22:23

خبرنامه