«باکتری حساس به نور» زندگی بیماران را در حین حملات قلبی نجات می دهند

ساخت وبلاگ

هم رسان: حملات قلبی به خودی خود نگران کننده و و حشتناک هستند، اما این وحشت و نگرانی با توجه به احتمال صدمات ماندگار چندین برابر می شود. حتی یک وقفه کوتاه در جریان خون می تواند باعث از کار افتادن بافت های اصلی شود که وظیفه حفظ ضربان عادی قلب را به عهده دارند. اما با این حال روشی برای کاهش و یا از بین بردن کامل این صدمات وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری هم رسان به نقل از انگجت، دانشمندان دریافته اند که یک باکتری حساس به نور با نام «synechococcus elongatus» می تواند در حین یک حمله قلبی جریان اکسیژن را حفظ کند. این باکتری درست مانند یک گیاه عمل می کند و از طریق فوتوسنتز انرژی خود را به دست می آورد و گاز دی اکسید کربن و آب را به اکسیژن تبدیل می کند. در صورتی که این باکتری ها دقیقا پس از وقوع حمله قلبی در معرض نور قرار بگیرند، می توانند سطح اکسیژن را حفظ کنند و توان قلب را برای پمپاژ خون پس از حمله قلبی افزایش دهند.

دانشمندان با انجام تست هایی بر روی موش ها در شرایط آزمایشگاهی نتایج شگفت انگیزی به دست آورده اند. با کمک این باکتری ها سطح اکسیژن ده دقیقه پس از حمله 25 برابر بیشتر بود و قلب پس از 45 دقیقه توانست 60 در صد خون بیشتری را پمپاژ کند.در صورتی که بتوان از این باکتری ها به عنوان درمان اورژانسی استفاده کرد می توان تا حد زیادی از صدمات ناشی از حملات قلبی مانند نارسایی های قلب جلوگیری کرد.

با این حال هنوز اما و اگر هایی در این روش وجود دارد چرا که تاباندن نور به بدن کوچک یک موش کاری بسیار ساده است، اما با توجه به ماهیچه های ضخیم تر قلب انسان انجام این کار برای افراد مواجه شده با حملات قلبی کار سختی خواهد بود. از طرف دیگر این سوال مطرح می شود که آیا این باکتری ها کاملا بی خطر هستند یا خیر. با وجود این که هنوز نمی توان از این راه حل در مورد انسان استفاده کرد اما به هر حال این یک کشف امیدوارکننده است. این کشف نوید این را می دهد که هنوز روشی برای جلوگیری از صدمات طولانی مدت قلب وجود دارد.

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 187 تاريخ : پنجشنبه 8 تير 1396 ساعت: 17:04

خبرنامه