ایمپلنت مغزی میکروسکوپ تخت می تواند بینایی از دست رفته را بازگرداند

ساخت وبلاگ

هم رسان: «بازگرداندن بینایی بیماران نابینا» موضوع جدیدی نیست و همان طور که پیش از این نیز شاهد آن بوده ایم، این کار از روش های مختلفی مانند پیوند چشم ممکن می شود. تنها جنبه منفی این کار این است که بیمار باید مدت ها منتظر بماند تا عضو مورد نیاز را به دست آورد که در بعضی از موارد بیمار مجبور به مراجعه به بازارهای سیاه فعال در زمینه تجارت غیرقانونی اعضاء می شود.

به گزارش پایگاه خبری هم رسان به نقل از ابرگیزمو، محققان دانشگاه رایس به روش دیگری دست یافته اند که می تواند به وسیله یک ایمپلنت مغزی نه تنها به بازگشت بینایی بلکه دیگر اختلالات حسی در آینده ای نه چندان دور کمک کند. در این ایمپلنت از یک میکروسکوپ تخت با نام FlatScope استفاده می شود که در مغز بیمار قرار می گیرد و می تواند نورون های عصبی را نظارت و تحریک کند تا در زمان فعال شدن تشعشعاتی ایجاد کنند.

بنابراین این میکروسکوپ به خاطر توانایی خود برای نظارت بر نورون ها، امکان ایجاد حسگرهای قادر به ارسال اطلاعات سمعی بصری به مغز را فراهم می سازد و در نتیجه حواس از دست رفته یا آسیب دیده از جمله حس بینایی و شنوایی را اصلاح می کند. به عقیده کارشناسان هنوز زمان زیادی به واقعیت پیوستن چنین فناوری هایی وجود دارد اما به نظر می رسد که محققان در مسیر درستی گام برداشته اند.
ساخت میکروسکوپ مسطح FlatScope در دانشگاه رایس بخشی از برنامه سازمان پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی آمریکا است که هدف ساخت رابط های عصبی با کیفیت بالا را دنبال می کند. «فیلیپ آلولدا» مدیر برنامه NESD معتقد است: «NESD با افزایش توانایی رابط های عصبی پیشرفته برای درگیر کردن بیش از یک میلیون عصب به طور همزمان به دنبال ایجاد رابطه دو طرفه قوی با مغز است که به بیشتر شدن علم و فهم ما درباره بیولوژی، پیچیدگی و عملکرد اعضای بدن کمک زیادی می کند.»

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 279 تاريخ : جمعه 30 تير 1396 ساعت: 4:00

خبرنامه