آمریکا دو تبعه ایرانی را متهم به هک یک شرکت سازنده تجهیزات دفاعی کرد

ساخت وبلاگ

هم رسان: دولت آمریکا دو نفر از اتباع ایرانی را به هک کردن یک شرکت تولید کننده فناوری دفاعی متهم کرده است. این شرکت در ایالات متحده قرار دارد و نرم افزار مورد استفاده در طراحی مهمات را تولید می کند.

به گزارش پایگاه خبری هم رسان به نقل از اینفوسکیوریتی، وزارت دادگستری آمریکا ادعا کرده «محمد رضا رضاخواه» 39 ساله به همراه فردی دیگر، شرکت Arrow Tech را هک کرده اند. این شرکت در زمینه نرم افزاری و مشاوره مهندسی فعال است و در ورمونت واقع شده است. محصول اولیه این شرکت PRODAS است، این محصول بخشی از نرم افزار اختصاصی است که به کاربران در تجزیه و تحلیل آیرودینامیک و طراحی پرتابه ها، از گلوله ها گرفته تا توپ های توپخانه هدایت شده با GPS، کمک می کند.
PRODAS معمولاً بین 40 تا 800 هزار دلار فروخته می شود. مشتریان باید یک نسخه قفل شده از نرم افزار را از وب سایت Arrow Tech دانلود کنند و برای دسترسی به آن از یک کد مربوط به یک کلید سخت افزاری خاص استفاده کنند.

این نرم افزار در فهرست تسلیحات آمریکا در قوانین بین المللی ورود و خروج تسهیلات نظامی به عنوان یکی از اقلام دفاعی طراحی شده است، این به این معناست که نمی توان آن را بدون مجوز رسمی از وزارت خارجه ایالات متحده امریکا از کشور خارج کرد. این مسئله در وب سایت Arrow Tech به وضوح اشاره شده است.
وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا ادعا کرده «محمد سعید آجیلی» یک تبعه ایرانی 35 ساله وظیفه نفوذهای غیرقانونی به شبکه های قربانیان را به منظور سرقت نرم افزار مورد بحث به رضاخواه محول کرده است. پس از انجام این نفوذها و سرقت نرم افزار، آجیلی از طریق مؤسسات و شرکت های مختلف این نرم افزار را به مؤسسات ایرانی از جمله دانشگاه ها و نهادهای نظامی و دولتی عرضه کرده و آن را به فروش رسانده است.

هک و توزیع این نرم افزار بین سال های 2007 تا 2013 انجام شده است
آجیلی ریاست یک شرکت تجاری با نام شرکت خاورمیانه اندیشه وساج را به عهده دارد. مقامات امریکایی ادعا کرده اند این شرکت سرپوشی برای به دست آوردن و فروش نرم افزار است. رضاخواه نیز صاحب شرکت Dongle Labs است که سرویس های مربوط به کرک مجوز را ارائه می دهد.
وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا می گوید: «رضاخواه و عجلی آگاهانه و دانسته با یکدیگر و افراد دیگری که برای هیات منصفه عالی شناخته شده و یا ناشناخته هستند مثل «نیما گلستانه» هم پیمان شده اند تا با یک برنامه سنجیده و بدون مجوز رسمی به رایانه های محافظت شده دسترسی پیدا کنند و در نتیجه اطلاعات مهم این رایانه ها را به سرقت ببرند که ارزش آنها بالغ بر 5 میلیون دلار است.»
اتهاماتی نظیر «تقلب و سوء استفاده رایانه ای، دسترسی غیرقانونی به رایانه ها و سرقت اطلاعات از آنها، تقلب از طریق ارتباطات الکتریکی، صادر کردن یک ابزار دفاعی بدون داشتن مجوز و تخطی از تحریم های موجود علیه ایران» به این دو تبعه ایرانی نسبت داده شده است.
دادگاه حکم بازداشت هر دو متهم را صادر کرده است. شریک این متهمان یعنی نیما گلستانه نیز به دلیل هک کردن وب سایت Arrow Tech در سال 2015 مجرم شناخته شده است.

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 349 تاريخ : دوشنبه 2 مرداد 1396 ساعت: 19:19

خبرنامه