بررسی تخصصی لپ تاپ سرفیس بوک ۲ (۱۵ اینچی) مایکروسافت – Surface Book 2

ساخت وبلاگ

امروز به سراغ یکی از بهترین لپ‌تاپ‌های ۲ در ۱ سال ۲۰۱۷ می‌رویم. نمی‌توان گفت که مایکروسافت سرفیس‌بوک ۲ اولین انتخاب در لیست ماست ولی یکی از بهترین‌های این رده است. چرا که این لپ‌تاپ عملکردی بسیار خوب دارد و به لطف عمر باتری خوب، شما را تمام روز پای لپ‌تاپ نگه می‌دارد.

همان‌طور که ممکن است بدانید Surface Book 2 در دو اندازه مختلف ارائه می‌شود و اگرچه نمونه بزرگ‌تر گران‌تر نیز هست ولی مطمئناً اگر به دنبال لپ‌تاپی قدرتمند هستید این همان چیزی است که می‌خواهید. لیست بلندبالایی از بهینه‌سازی‌ها در این لپ‌تاپ اعمال شده، پس در ادامه با ما همراه باشید.

نمونه بزرگ‌تر سرفیس بوک ۱٫۵ اینچ بزرگ‌تر است که می‌توانید از آن نهایت استفاده را ببرید و اگرچه مایکروسافت از این صفحه نمایش بزرگ‌تر نهایت استفاده را نکرده ولی در زمینه‌های دیگر می‌توان از صفحه نمایش بزرگ‌تر بهره برد. اگر هنرمندی بلندپرواز در زمینه نقاشی دیجیتال هستید این مطلب را حتما بخوانید. گیمر‌ها و خوانندگان کتاب‌های مصور نیز این مطلب را حتما دنبال کنند.

سرفیس بوک ۲ مایکروسافت - Surface Book 2

مشخصات فنی

در پایین مشخصات فنی مایکروسافت سرفیس بوک ۲ (۱۵ اینچی) را می‌بینید:

پردازنده مرکزی: ۱٫۹ گیگاهرتز Intel Core i7-8650U (چهارهسته‌ای، ۸ مگابایت حافظه کَش، تا ۴٫۲ گیگاهرتز با استفاده از فناوری Turbo Boost)

گرافیک: Intel UHD Graphics 620; Nvidia GeForce GTX 1060 (6GB GDDR5 VRAM)

رم: ۱۶ گیگابایت LPDDR3 (۱۸۶۶ مگاهرتز)

صفحه نمایش: ۱۵ اینچ، ۲۱۶۰×۳۲۴۰ (۲۶۰ پیکسل در هر اینچ) صفحه نمایش مجهز به فناوری PixelSense (نسبت صفحه نمایش ۳:۲؛ نسبت کنتراست ۱۶۰۰:۱)

حافظه داخلی: ۱ ترابایت PCLe 3.0 SSD

پورت‌ها: ۲ پورت USB 3.1، یک پورت USB 3.1 Type-C، دو پورت Surface Connect، کارت‌خوان SD، جک ۳٫۵ میلی‌متری صدا

اتصالات: وای‌فای 802.11ac 2 x 2 MIMO، بلوتوث 4.1، Xbox Wireless

دوربین: دوربین پشتی ۸ مگاپیکسل (۱۰۸۰ پیکسل)، دوربین جلویی ۵ مگاپیکسل مجهز به فناوری تشخیص چهره Hello (۱۰۸۰ پیکسل HD)

وزن: ۱٫۹ کیلوگرم همراه با پایه نگه‌دارنده صفحه‌کلید

اندازه: ۰٫۹۰~۰٫۵۶۸×۹٫۸۷×۱۳٫۵ اینچ (۲۳~ ۱۵×۲۵۱×۳۴۳ میلی‌متر)

سرفیس بوک ۲ مایکروسافت - Surface Book 2

قیمت و دسترسی

جای تعجب ندارد که نسخه ۱۵ اینچی سرفیس بوک ۲ یک لپ‌تاپ بسیار گران است و با مشخصات ذکر شده در بالا با قیمتی ۳۲۹۹ دلاری به بازر عرضه شده است. طبیعی است که این بالاترین قیمت سرفیس بوک ۲ است و قیمت مدل پایه با قیمتی ۲۴۹۹ دلاری شروع می‌شود که تنها تفاوتش حافظه ۲۵۶ گیگابایتی SSD کوچک‌تر است.

نسخه ۱۳٫۵ اینچی با قیمت ۲۴۹۹ دلاری با پردازنده Intel Kaby Lake GTX 1050  و کارت گرافیک یک‌پارچه و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی ارائه می‌شود. قیمت این لپ‌تاپ با گرافیک Nvidia GTX 1050‌ و پردازنده مرکزی Core i7 به ۱۹۹۹ دلار می‌رسد که گزینه‌های دیگر حافظه داخلی ۵۰۰ دلار به این قیمت اضافه می‌کند.

نسخه ۱۳٫۵ اینچی سرفیس بوک ۲ متفاوت از نسخه ۱۵ اینچی و نیازمند بررسی جداگانه‌ای است. باید توجه داشته باشید که هیچ‌کدام از قیمت‌های ارائه شده شامل قلم Microsoft Surface Pen ۹۹ دلاری نمی‌شود. این قلم یکی از لوازم جانبی ضروری است که اگر در یک باندل به همراه لپ‌تاپ ارائه شود بهتر است.

محض مقایسه هم که شده باید بگوییم که MacBook Pro شرکت اپل با Touch Bar، نسل هفتم پردازنده Core i7، گرافیکAMD Radeon Pro 555 با دو گیگابایت VRAM، ۱۶ گیگابایت مموری و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی SSD، صفحه نمایش ۱۸۰۰×۲۸۸۰ پیکسل ۱۵٫۴ اینچی با کیفیت ۲۲۰ پیکسل بر هر اینچ به علاوه OLED Touch Bar با قیمتی ۲۳۹۹ دلاری ارائه می‌شود.

با ۱۰۰ دلار اضافه، پردازنده‌ای برزورسانی شده، گرافیک بسیار قوی‌تر، صفحه نمایشی با وضوح بالاتر و کنترل لمسی قدرتمندتر خواهید داشت که مثل یک تبلت عمل می‌کند. بدون در نظر گرفتن سلیقه شخصی، مشکل می‌توان گفت که سرفیس بوک ۲ ارزش بیشتری نسبت به مک‌بوک پرو دارد.

اگر بخواهید کار با لپ‌تاپی اصیل و منعطف مانند این دو را تجربه کنید، Dell XPS 15 با قیمتی منطقی‌تر که از ۹۹۹ دلار شروع می‌شود دارای پردازنده نسل هفتم Intel Core و گرافیک Nvidia GTX 1050 و امکانات بسیار خوبی است.

طراحی

باید بگوییم که مایکروسافت از نظر ظاهری، سرفیس بوک اصلی را گرفته و با اعمال تغییراتی اساسی در ابعادش، لپ‌تاپ  ۱۵ اینچی Surface Book 2 را با بدنه آلومینیومی و زیبا تولید کرده است. ظاهراً مایکروسافت تمام تلاشش را به کار گرفته تا قدرت لپ تاپ و فناوری صفحه نمایش را به اندازه قابل‌توجهی بالا ببرد و به سادگی می‌توان گفت که از بسیاری از جهات Surface Book 2 لپ‌تاپی بزرگ‌تر است.

این لزوماً چیز بدی نیست. روشن است که مایکروسافت از آموخته‌هایش از سرفیس بوک i7 استفاده کرده و لپ‌تاپی ۱۵ اینچی و سبک تولید کرده است. زمانی که این لپ‌تاپ را از پایه‌اش جدا می‌کنید احساس می‌کنید که سبک‌ترین تبلت ۱۵ اینچی را در دست گرفته‌اید و در دستانتان کوچک به نظر می‌آید.

لولاهای اهرمی سرفیس بوک ۲ شما را هنگام جا دادن آن در کیف لپ‌تاپ دچا دردسر می‌کند و این مشکل حالا بیشتر از گذشته به چشم می‌آید. بدتر آن‌که، مایکروسافت در طراحی هم کم‌کاری کرده و از اندازه نسبتا بزرگ این لپ‌تاپ ۱۵ اینچی برای مانور دادن در طراحی استفاده نکرده است.

برای مثال، پد لمسی دارای پهنا و عمق پد لمسی مک‌بوک‌ پرو نیست، در صورتی که با وجود این اندازه، اضافه کردن چنین موردی آسان بود. همچنین، نبود اسپیکرهای استریو قدرتمند رو به بالا در پایه احساس می‌شود، در صورتی که فضای زیادی در هر سه طرف صفحه‌کلید برای جاگذاری بلندگو وجود دارد.

به جای آن، اسپیکرهای کوچکی به صورت رو به بیرون در قسمت تبلتی دستگاه جای داده شده است. پایه صفحه‌کلید بزرگ‌تر باید امکانات بیشتری به جز گرافیک بیشتر ارائه دهد. جک صدا هم هنوز در همان مکان عجیب در گوشه سمت راست بالا قرار دارد که هنگام تایپ بالای دست قرار گرفته و حواستان را پرت می‌کند.

با همه این اوصاف، طراحی سرفیس بوک ۲ (۱۵ اینچی) آن‌چنان بد هم نیست. وبکم ۱۰۸۰ پیکسلی و دوربین پشتی شما را در جلسات آنلاین و فید اینستاگرام به وجد خواهد آورد. ولی، نمی‌توان از امکاناتی که می‌شد برای بهتر شدن عملکرد در این دستگاه به کار برد چشم پوشی کرد.

سرفیس بوک ۲ مایکروسافت - Surface Book 2

صفحه نمایش و قلم سرفیس

باید گفت صفحه نمایش سرفیس بوک ۲ (۱۵ اینچی) به اندازه صفحه نمایش مدل‌های پیشین دوست داشتنی است. متن‌ها، عکس‌ها و ویدئو‌ها به وضوح دیده می‌شوند اگرچه نسبت ابعاد تصویر ۳:۲ نوارهای مشکی ضخیمی را در بالا و پایین وید‌ئوها ایجاد می‌کند.

تفکیک‌پذیری صفحه نمایش چیزی کم از صفحات نمایش 4K ندارد و با صفحه نمایش مک‌بوک اپل قابل‌قیاس نیست. اگرچه طیف رنگی P3 اپل ممکن است در نگاه متخصصان هنر و رسانه از پنل مایکروسافت بهتر باشد ولی در تولید رنگ تفاوت چندانی بین این دو وجود ندارد.

مایکروسافت تمام تلاشش را به کار گرفته تا عملکرد لمسی را در صفحه نمایش PixelSense در سرفیس بوک ۲ بهبود دهد و این در عمل هویداست. اگر تا پیش از این، تأخیری بین کشیدن قلم سرفیس روی نمایشگر و نمایشش در صفحه وجود داشت اکنون دیگر نامحسوس است.

در واقع اگر در ز مان یادداشت‌برداری قلم سرفیس را درست بالای پنجره یادداشت نگه دارید خطوط جوهری را مشاهده خواهید کرد که البته بلافاصله ناپدید می‌شوند. این به دلیل پردازنده مخصوصی است که جوهر را حتی پیش از آن‌که ویندوز ۱۰ آن را پردازش کند، منتقل می‌کند که خود نشان دهنده نبود تأخیر در عملکرد صفحه نمایش لمسی است. بعلاوه، جدا کردن و وصل کردن صفحه نمایش از پایه صفحه‌کلید به همان اندازه سریع است که از یک کامپیوتر گران‌قیمت انتظار دارید. تبدیل به حالت تبلتی یا لپ‌تاپی تنها کمتر از یک ثانیه طول می‌کشد تا به سرعت می‌توانید به لمس تبلت یا تایپ در لپ تاپ بپردازید.

به هر حال، نمایشگر سرفیس بوک ۲ نشان‌دهنده آن است که مایکروسافت قادر به تولید صفحه نمایش‌هایی قابل قیاس با تکنولوژی‌های مطرح دنیا در هر زمینه‌ای است. اگر تنها بگوییم سرفیس بوک ۲ دستگاهی قدرتمند است در حق جدیدترین لپ‌تاپ مایکروسافت اجهاف می‌شود. به زبان ساده باید گفت که این قدرتمندترین لپ‌تاپ ۲ در ۱ موجود در بازار است و نه تنها قادر به رقابت با همه لپ‌تاپ‌های هیبرید و چندکاره بلکه با لپ‌تاپ‌های مخصوص بازی هم رقابت می‌کند.

سرفیس بوک ۲ مایکروسافت - Surface Book 2

نتایج بنچمارک

در این‌جا عملکرد مایکروسافت سرفیس بوک ۲ (۱۵ اینچی) را در تست‌های بنچمارک می‌بینید:

3DMark Sky Diver: 19,363; Fire Strike: 9,238; Time Spy: 3,565

Cinebench CPU: 647 cb; Graphics: 94 fps

Geekbench 4 Single Core: 5,024; Multi-Core: 13,896

PCMark 8 Home: 3,072

PCMark 8 Battery Life: 7 hours and 39 minutes

Total War: Warhammer 2 (1080p, Ultra): 36 fps; (1080p, Low): 74 fps

Middle-earth: Shadow of War (1080p, Ultra): 32 fps; (1080p, Low): 70 fps

همان‌طور که در نتایج بنچمارک‌ها می‌بینید گرافیک Nvidia GTX 1060 درون پایه لپ‌تاپ قادر به اجرای همه بازی‌ها در رزوزلوشن ۱۰۸۰ پیکسلی است. این چیزی نیست که در دستگاه‌های سرفیس دیگر شاهدش بودیم چه برسد به لپ‌تاپ‌های ۲ در ۱. دلیل خرید سرفیس بوک ۲ توسط شما مطمئناً بازی نخواهد بود. با خرید لپ‌تاپ‌های ارزان تر هم می‌توان بازی‌های روز دنیا را تجربه کنید و مابقی پولتان را صرف خرید بازی یا حتی باکس GPU خارجی و یک کارت گرافیک کنید. اگرچه، لپ‌تاب‌های معدودی هنگام اجرای بازی‌های سنگین مثل سرفیس بوک ۲ خنک می‌ماند که این به لطف طراحی خاص این لپ‌تاپ و جدا نگه داشتن پردازنده مرکزی و کارت گرافیک از یکدیگر است.

مایکروسافت همچنین قابلیت Xbox Wireless Radio را به این لپ‌تاپ افزوده که به لپ‌تاپ اجازه می‌دهد تا با کنترلرهای ایکس‌باکس وان متصل شود. این برای طراحان یا حرفه‌ای‌های عرصه رسانه و گیمرها خبر بسیار خوبی است چرا که این قابلیت، سرفیس بوک ۲ را به یک دستگاه همه‌تن‌حریف تبدیل می‌کند.

تاکنون باید متوجه شده باشید که سرفیس بوک ۲ (۱۵ اینچی) به لطف پردازنده مرکزی چهارهسته‌ای و ۱۶ گیگابایت رم به راحتی از پس کارهای معمولی و کارهای سنگین شما برخواهد آمد. تلاش زیاد برای از پای درآوردن این لپ‌تاپ در انجام وظایف لازم است.

سرفیس بوک ۲ مایکروسافت - Surface Book 2

باتری

با در نظر گرفتن این نکته که عمر باتری این لپ‌تاپ بیشتر از لپ‌تاپ‌های ۲ در ۱ تست شده در بنچمارک PCMark 8 بوده باید گفت باتری این لپ‌تاپ عملکرد شگفت‌انگیزی دارد. این باتری رکوردی ۷ ساعت و ۳۹ دقیقه‌ای را از خود به جای گذاشته است. باید در نظر داشته باشید که شارژ باتری مدل پیشین این لپ‌تاپ تنها در نیمی از این زمان به پایان رسید.

این عدد نشان‌دهنده ظرفیت بالا و طراحی خاص باتری به کار رفته در سرفیس بوک ۲ (۱۵ اینچی) است. طبق گفته مایکروسافت این لپ‌تاپ قادر است تا ۱۷ ساعت ویدئو را با یک بار شارژ کامل اجرا کند.

مزایا

این لپ‌تاپ دارای قدرت بالا و عمر باتری‌ قابل‌توجهی است. صفحه نمایش بسیار زیبا و چشم‌نواز است و در حالت تبلتی هم عملکرد بسیار خوبی دارد. عملکرد لمسی و قلم استایلوس هم فوق‌العاده است. توانایی استفاده از این لپ‌تاپ به عنوان یک لپ‌تاپ گیمینگ هم مزیتی است که در کمترین لپ‌تاپی در این رده می‌توان دید.

معایب

با وجود مزایای بسیار این لپ‌تاپ، شاید طراحی لپ‌تاپ کمی ناامیدکننده باشد و مایکروسافت می‌توانست با بهره‌گیری بیشتر از فضایی که به لطف ابعاد ۱۵ اینچی در اختیار داشت در طراحی مانور بیشتری دهد. اگر سرفیس بوک ۲ دارای اسپیکرهای بزرگ‌تری در قسمت پایه لپ‌تاپ بود اوضاع بهتر می‌شد. همچنین پد لمسی نیز می‌توانست بزرگ تر باشد. عدم ارائه قلم سرفیس به همراه دستگاه نیز ممکن است یک عیب به شمار آید.

سرفیس بوک ۲ مایکروسافت - Surface Book 2

سخن آخر

به طور کلی لپ‌تاپ سرفیس بوک ۲ قدرتمندترین و منعطف‌ترین لپ‌تاپ ۲ در ۱ است که تاکنون به بازار آمده است ولی دستگاه کامل و بی‌نقصی هم نیست. مایکروسافت با بزرگ تر کردن سرفیس بوک اصلی تعدادی از امکانات را نیز از سرفیس بوک ۲ حذف کرده است.

با این وجود، بدیهی است که تیم طراحی و ساخت این لپ‌تاپ تمام تلاششان این بوده که دستگاهی با عملکرد بالا را ارائه دهند. این نکته هم در عملکرد بالا و طول عمر این دستگاه به خوبی دیده می‌شود. ظاهر زیبا و حس خوبی که هنگام کار کردن با این لپ‌تاپ یا تبلت منتقل می‌شود منحصر به فرد است.

منبع: techradar
دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : مایکروسافت, نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 274 تاريخ : دوشنبه 13 آذر 1396 ساعت: 1:44

خبرنامه