وایت پیپر بیت کوین

ساخت وبلاگ
خرید بلیط هواپیما از سفرمارکت

رمزارز‌های شناخته شده بسیاری در بازار‌های آنلاین مالی وجود دارند که به­ صورت لحظه‌ای مورد معامله قرار می‌گیرند. بیت کوین قدیمی‌ترین و گران‌ترین ارز دیجیتال موجود است. درواقع می‌توان گفت شروع فعالیت ارز‌های دیجیتال با این کریپتو بوده است. این رمزارز پرچم­دار صنعت کریپتوکارنسی‌ها است. علاوه بر انجام سرمایه‌گذاری‌های مختلف بر روی Bitcoin، کد‌نویسان و توسعه‌دهندگان بسیار زیادی بر روی این شبکه فعالیت می­کنند و به دنبال پروژه‌های کاربردی جهت بهبود بلاک­چین بیت کوین هستند.

هرکدام از رمزارز‌ها در هنگام عرضه شدن از طریق ارائه یک سند مورد توجه قرار گرفتند. در حوزه معاملات آنلاین این سند را با عنوان وایت پیپر می­شناسند و در آن‌ها اطلاعات مختلفی مثل اهداف ایجاد یک رمزارز، کاربرد، فرایند توسعه، تیم سازنده و… در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. پس از ایجاد Bitcoin یک برگه سفید به‌عنوان وایت پیپر بیت کوین نیز منتشر شد که یک مقاله ۸ صفحه‌ای بود. در ادامه با اطلاعات موجود در این سند بیشتر آشنا می­شویم.

وایت پیپر بیت کوین چیست؟

فردی به نام ساتوشی ناکاموتو در سال ۲۰۰۸ اقدام به ارسال اسناد Bitcoin برای فعالان حوزه ارز‌های دیجیتال کرد. این مقاله 8 صفحه بود و همه اطلاعات مربوط به رمزارز بیت کوین در آن نوشته شده بود. در این وایت پیپر تمام مسائل در گزارش جامع و دقیقی نوشته شده و برای مشکلات موجود نیز راه­حلی ارائه شده بود. پیغام اصلی این اسناد در هنگام انتشار، ایجاد پول الکترونیکی همتا به همتا بود و در این پیام ذکر شده بود که برای انجام تراکنش نیازی به واسطه نیست. این سند دارای بخش‌های مختلفی است.

وایت پیپر به زبان رسمی نوشته می‌شود و مشخصه اصلی آن زبان آکادمیک است. همچنین محتویات آن کاملاً تخصصی و علمی هستند؛ به طوری­که افراد معمولی نمی‌توانند با سطح دانش معمولی از آن استفاده کنند. علاوه بر این، طراحی این اسناد می‌تواند ماه‌ها زمان ببرد.

وایت پیپر Bitcoin شامل چه اطلاعاتی است؟

وایت پیپر بیت کوین یک مقاله ۸ صفحه ‌ای است که بخش‌های مختلفی دارد و در هرکدام از آن‌ها توضیحاتی در اختیار کاربران ارز‌های دیجیتال قرار گرفته است که مهم‌ترین آن‌ها را بیان می‌کنیم.

بیت کوین به دنبال از میان برداشتن واسطه‌ها از معاملات!

بانک‌ها و مؤسسات مالی اولین نهاد‌های مورد اعتماد افراد هستند که برای انجام معامله و سرمایه‌گذاری انتخاب می‌شوند؛ به همین دلیل انجام تبادلات مالی الکترونیکی نیز به این نهاد‌ها بستگی دارد. ساتوشی در وایت پیپری که تدوین کرده، به این مسئله اشاره کرده که به دنبال ایجاد سیستم جدیدی است تا معاملات رمزنگاری‌شده داشته باشند و به همین ترتیب واسطه‌ها از میان برداشته شوند. در نتیجه نهاد‌های مالی نقشی در انجام معاملات ندارند و معامله میان دو طرف انجام می‌شود.

آسیب‌پذیری بیت کوین!

یکی دیگر از مسائلی که در وایت پیپر بیت کوین به آن پرداخته شده، امنیت این ارز دیجیتال است. قدرت این ارز دیجیتال به بلاک­چین اصلی آن وابسته است و تا زمانی که محاسبات ریاضی موجود در این بستر حل نشوند، فضای معاملات کاملاً ایمن خواهد بود. با تلاش‌های ناکاموتو بلاک­چین Bitcoin برای انجام تبادلات مالی الکترونیک امن‌ترین فضای موجود است.

وایت پیپر بیت کوین

اعتماد به بیت کوین!

ساتوشی برای افزایش اعتماد کاربران به این ارز دیجیتال، در وایت پیپر درباره یک فناوری صحبت کرده است. در این فناوری یک سرور زمان‌بندی وجود دارد که می‌تواند نشان دهد صاحبان بیت کوین تراکنشی را انجام داده‌اند یا نه؟ درواقع تمام معاملات انجام شده در یک Bitcoin در همه تاریخ‌ها ثبت می‌شود و قابل بررسی است. به همین دلیل نمی‌توان یک ارز را هم‌زمان به دو نفر فروخت و در نتیجه کاربر می‌تواند برای انجام سرمایه‌گذاری در این ارز اطمینان داشته باشد.

افزایش امنیت تراکنش‌ها از طریق فناوری اثبات کار

تمام تراکنش‌هایی که در بلاک­چین انجام می‌شوند، به­صورت مجزا یک بلوک ذخیره‌شده دارند که اطلاعات تراکنش در آن وجود دارد. این بلوک‌ها پس از ذخیره شدن قابل تغییر نیستند. تراکنش‌های انجام شده بر روی بیت کوین نیز در قالب بلوک‌های مجزا و به­صورت زنجیره‌ای، ذخیره می‌شوند. وجود قابلیت اثبات کار باعث افزایش ضریب امنیت تراکنش‌ها می‌شود. هرچه زنجیره بلوک بیت کوین تعداد بیشتری داشته باشد، ضریب امنیتی آن افزایش پیدا می‌کند و توان دفاعی این رمزارز در برابر حملات، تقویت می‌شود.

دلایل استخراج  Bitcoin

با توجه به اینکه سیستم محاسباتی این کریپتوکارنسی بسیار پیچیده است و مصرف برق زیادی دارد، استخراج بیت کوین نیاز به انگیزه و دلایل زیادی دارد. ساتوشی در وایت پیپر بیت کوین به این موضوع اشاره کرده است که اولین تراکنش انجام شده در یک بلوک شبکه بلاکچین بسیار خاص است و می‌تواند باعث ایجاد یک سکه جدید شود. فردی که این سکه را استخراج کند، مالک آن نیز خواهد بود‌. درواقع تلاش‌های فراوان برای استخراج Bitcoin با پاداش مالکیت سکه استخراج شده همراه است که خود مهم‌ترین انگیزه برای ادامه این روند دشوار است.

حل مشکل کاهش سرعت با افزایش تراکنش‌ها

زمانی که تعداد تراکنش‌های انجام شده بر روی بیت کوین باعث ایجاد یک زنجیره طولانی شود، سرعت انجام تراکنش‌ها در طول زمان کاهش پیدا می‌کند. ناکاموتو در وایت پیپر برای این مسئله راه‌حل ارائه کرده است. زمانی که تراکنش‌ها در روی یک سکه Bitcoin به تعداد مشخصی برسد، می‌توان تراکنش‌های قبلی را پاک کرد یا آن‌ها را از طریق هش‌های کوتاه‌تر فشرده کرد؛ در نتیجه سرعت انجام تراکنش‌ها بیشتر می‌شود.

اهمیت حریم خصوصی کاربران

یکی دیگر از ویژگی‌های تراکنش‌های انجام شده در بلاک­چین بیت کوین، قابل مشاهده بودن معاملات انجام شده برای همه کاربران است. ناکاموتو در وایت پیپر بیت کوین به این مسئله اشاره می‌کند و بر این ‌موضوع تأکید دارد که هیچ معامله مخفی در این بازار وجود ندارد، اما کاربران نباید نسبت به حریم خصوصی خود نگران باشند؛ چراکه عموم کاربران فقط می‌توانند ریز معاملات انجام شده در بازار را ببینند، اما درباره هویت طرف‌های معامله هیچ اطلاعاتی منتشر نمی‌شود. کلید‌های خصوصی و عمومی در بازار این ارز به کاربران ارائه می‌شود که امنیت اطلاعات هویتی آن‌ها را در بالاترین سطح ممکن حفظ می‌کند.

وایت پیپر بیت کوین

نتیجه‌گیری

وایت پیپر بیت کوین دارای اطلاعات تخصصی مختلفی درباره اولین کریپتوکارنسی دنیا است. به ­دلیل اینکه ساتوشی در این سند از زبان آکادمیک استفاده کرده است، درک محتوای آن نیاز به دانش فنی دارد. در نتیجه شما می‌توانید از اطلاعاتی که متخصصان با بررسی این مقاله ۸ صفحه‌ای دریافته و منتشر کرده‌اند، استفاده کنید. این اطلاعات به شما کمک می‌کند تا معاملات بیت کوین را با اطمینان بیشتری انجام دهید و از روند این ارز پرقدرت آگاهی داشته باشید. می­توانید از اطلاعات این محتوا نیز برای افزایش آگاهی خودتان بهره بگیرید.

#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجی‌رو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 145 تاريخ : شنبه 14 آبان 1401 ساعت: 19:43

خبرنامه