عظیم فرد: سازمان انرژی اتمی و رگولاتوری بر میزان تشعشعات محیطی آنتن های موبایل نظارت دارند

ساخت وبلاگ

عظيم فرد، مديركل سرويس های راديویی سازمان تنظيم مقررات ارتباطات در رابطه با میزان مجاز تشعشعات آنتن های موبایل گفته است: «برای رعايت حدود تشعشعات آنتن ها در زمان نصب، تركيبی از سازمان انرژی اتمی و رگولاتوری آزمون های محيطی را انجام می دهند تا توان حد سيگنال از حدود استاندارد تعريف شده، بيشتر نباشد. اين ميزان تشعشع متنوع بوده و در باند های فركانسی مختلف، اعداد مختلفی است كه برحسب توان و شدت ميدان الكترومغناطيسی مقادير مختلفی دارد. به طور كل اين حدود تشعشع با استفاده از جدول و منحنی اعلام شده، به دست می آيد».

ایشان با تأكيد بر استاندارد بودن آنتن های موبايل افزوده است: «بخشی از اين استاندارد ها توسط سازنده ی اين تجهيزات رعايت می شود و زمانی كه تجهيزات خريداری و وارد كشور شد، بايد گواهی تأييد نمونه ی اندازه گيری تشعشعات داشته باشد. از سوی ديگر، در زمان نصب آنتن نيز دقت می شود تا در محيط اطراف سيگنال قوی تر از حد استاندارد توليد نكند».

فرد تصریح کرده است با وجود گواهی ها و آموزش هایی که اپراتور ها در این زمینه می بینند و با وجود نظارت رگولاتوری و سازمان انرژی اتمی، از سوی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات به نگرانی ها و شکایات مردمی در این خصوص رسیدگی می شود. ایشان در ادامه خاطرنشان کرده اند: «اطلاعات مردم در بسياری موارد كافی نيست و بر حسب شنيده ها از وجود آنتن در محل زندگی خود نگران هستند».

مديركل سرويس های راديویی سازمان تنظيم مقررات ارتباطات در ادامه ی صحبت های خود با اشاره به برخی شایعات و صحبت های نادرست در این زمینه، به یکی از این تصورات نادرست در مورد جذب امواج وای فای محیط توسط گیاه کاکتوس اشاره کرده و گفته است که وای فای هیچ ربطی به کاکتوس ندارد: «به طور كلی جذب شدن امواج راديویی در محیط، تابع مشخصات ماده است. مشخصات اساسی ماده چند پارامتر است و با توجه به اين پارامتر ها مشخص می شود كه جذب امواج چگونه است و به اينكه كاكتوس باشد و يا درخت گردو، ارتباطی نخواهد داشت».

وی در خصوص قدرت امواج وای فای تأکید کرده است: «وای فای دارای توان بسيار ناچيزی است و مانند دستگاه هايی است كه در حد باتری ساعت كار می كنند. بلوتوث و لپتاپ نيز همينطور است. اين دستگاه ها پرقدرت به حساب نمی آيند».

اين مقام مسئول در رگولاتوری با اشاره به ناچیز بودن توان امواج وای فای و قابل مقايسه نبودن آن با موبایل و ايستگاه های راديویی اضافه كرده است: «وزارت بهداشت هم اين موضوع را تأييد كرده است. البته اين به اين معنا نيست كه خودمان را در مجاورت اين دستگاه ها قرار دهيم، بلكه بهتر است در حد نياز از آن استفاده كنيم».

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 292 تاريخ : شنبه 29 خرداد 1395 ساعت: 18:45

خبرنامه