حسگرهایی که با «ایجاد عرق» اطلاعات حیاتی بدن را به دست می آورند

ساخت وبلاگ

هم رسان: نمونه گیری با حسگرهای زیستی که اطلاعات را از عرق بدن به دست می آورند تجربه ای بسیار عالی است زیرا با استفاده از این حسگرها دیگر نیازی به آزمایش خون نیست.

به گزارش پایگاه خبری هم رسان به نقل از انگجت، یکی از نقطه ضعف هایی که این حسگرها دارند این است که شما برای نمونه برداری باید بدوید یا فعالیتی را انجام دهید که باعث ایجاد عرق در بدن شما شود. به تازگی محققان برای حل این مشکل حسگر کوچکی را به اندازه یک چسب زخم توسعه داده اند که غده های عرق در قسمت کوچکی از پوست را تحریک می کند و بدین ترتیب بدون انجام هیچگونه فعالیتی از فرد نمونه گیری می شود. این دستگاه با استفاده از یک جریان الکتریکی خفیف (0.2 میلی آمپر) مقداری کارباکول – ماده شیمیایی که در قطره های چشمی وجود دارد – را به لایه های بالایی پوست تزریق می کند. پس از آن با اندازه گیری الکترولیت های موجود در عرق، داده های حیاتی مورد نیاز بدن را به دست می آورند.

این روش جدید نه تنها نسبت به آزمایش خون درد و ناراحتی کمتری دارد بلکه کاربردی تر نیز هست. شما همیشه در موقعیتی نیستید که خون بدهید به طور مثال نمی توان از یک خلبان در حال پرواز خون گرفت، علاوه بر اینکه مانیتورینگ خون به صورت مکرر عاقلانه و منطقی نیست.
اما در این روش دانشمندان می توانند میزان الکترولیت عرق را هر 5 ساعت یک بار اندازه گیری کنند. این امکان می تواند برای افرادی که نیاز به مانیتورینگ مداوم شاخص های سلامتی دارند مانند ورزشکاران، مشاغل پر استرس یا افرادی که به تازگی عمل جراحی داشته اند، بسیار حیاتی باشد.
این فناوری احتمالاً زودتر از موارد دیگر وارد بازار خواهد شد زیرا یکی از محققین این پروژه، شرکتی به نام Eccrine Systems را تأسیس کرده و در مراحل میانی اصلاح و تجاری سازی این محصول است.

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 214 تاريخ : سه شنبه 17 مرداد 1396 ساعت: 23:51

خبرنامه