تماشا کنید؛ تشخیص حرکات بدن مخاطب با اسپیکر گوشی!

ساخت وبلاگ

رسانه کلیک – محققان موفق به ایجاد نرم‌‌افزاری شده‌اند که با نصب آن بر روی گوشی‌ها، تبلت‌ها و سایر وسایل هوشمند، می‌توان آن‌ها را به دستگاه‌های ردیاب حرکات تبدیل کرد که با انتشار صدا می‌توانند حرکات مختلف را ردیابی کرده و تشخیص دهند.

دانشمندان دانشگاه واشینگتن آمریکا با تبدیل گوشی‌‌های هوشمند و سایر وسایل هوشمند به دستگاه‌های سونار یا دستگاه‌های ردیاب حرکات (دستگاه‌هایی که با انتشار امواج صوتی از خود، حرکات را ردیابی می‌کنند)، دریافته‌اند که روزی هکرها می‌توانند با نفوذ به این دستگاه‌ها و با استفاده از بدافزارها، موقعیت افراد را ردیابی کنند و حرکات آن‌ها را نیز تشخیص دهند.

در آزمایش انجام شده توسط این محققان، نرم‌افزاری تحت‌عنوان CovertBand پالس‌های صوتی با فرکانسی بین ۱۸ تا ۲۰ کیلوهرتز را به صورت مکرر با استفاده از بلندگوی‌های گوشی پخش می‌کرد. به دلیل اینکه این پالس‌ها برای انسان‌ قابل شنیدن هستند؛ دانشمندان آن‌ها را همراه با ترانه و اصوات دیگر به صورت نامحسوس و بدون جلب توجه، پخش کردند. در ضمن میکروفون‌های وسایل مورد آزمایش نیز از قابلیت دریافت پژواک پالس‌های صوتی پخش شده برخوردار بودند و پژواک این پالس‌ها توسط اشیا و افراد حاضر در اتاق بازتاب می‌شدند.

زمانی که هکرها از تلفن یا تبلت استفاده می‌کردند، چنانچه حرکتی تشخیص داده می‌شود، خود دستگاه هکرها را که از راه دور کنترل دستگاه را در دست داشتند، مطلع می کردند.

جالب اینجاست که موانعی همچون دیوارهای نازک نمی‌توانند مانع کار این نرم افزار شوند؛ اما با این حال توانایی دستگاه در ردیابی حرکات کمتر می‌شود. هکرها توانستند میزان صدای تلویزیون هوشمندی را که نرم‌افزار CoverBand بر روی آن نصب شده است، افزایش دهند تا حرکات فرد ساکن آپارتمان مجاور را نیز ردیابی کنند.

شکل بالا امواج مربوط به حرکت دست را نشان می‌دهد که توسط نرم‌افزار CovertBand تشخیص داده شده است.

اگرچه این فناوری در‌حال‌حاضر فقط می‌تواند برای تشخیص یک‌سری حرکات ساده که دائما تکرار می‌شوند، به‌کار گرفته شوند؛ اما محققان معتقدند که می‌توان با بهره‌گیری از فناوری یادگیری ماشینی، توانایی این سیستم را افزایش داد و حرکات بیشتری را با آن شناسایی کرد.

یکی از افراد حاضر در این پروژه تحقیقاتی اذعان کرد که او و سایر افراد تیم، همیشه می‌خواهند از هکرهایی که سعی می‌کنند اطلاعات مختلفی در مورد کاربران جمع‌آوری کنند، یک قدم جلوتر باشند. وی در ادامه افزود که اعضای تیم تحقیقاتی او در حال آموزش به مردم در مورد توانایی‌های هکرها هستند که اغلب مردم چیزی در مورد آن‌ها نمی‌دانند؛ بنابراین می‌توان با ارائه اطلاعات به مردم در مورد این توانایی‌ها، زمینه‌ای را فراهم کرد تا مردم خود را در مقابل اهداف مخرب هکر‌ها مصون نگه دارند.

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : تماشا,کنید؛,تشخیص,حرکات,مخاطب,اسپیکر,گوشی, نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 260 تاريخ : سه شنبه 31 مرداد 1396 ساعت: 22:19

خبرنامه