رنج روور هیبریدی با پیشرانه الکتریکی، خودرویی نرم اما قدرتمند

ساخت وبلاگ

کمپانی لندروور در نمایشگاه خودرو لس آنجلس با پیش نمایشی از کیفیت رانندگیِ سری هیبرید اتصال برقی خود، طرفدارانش را سربلند و خشنود کرد.

وقتی که خودرو با ابهت رنج روور اسپرت مدل هیبرید اتصال برقی در مرکز شهر لس آنجلس شروع به حرکت کرد، شتاب و کشش خودرو در عین نرمی، بسیار پرتوان بود. از نماینده کمپانی که روی صندلی شاگرد نشسته بود در مورد موتور درون سوز خودرو که در کنار پیشرانه الکتریکی کار میکرد پرسیدم. از او پرسیدم که آیا موتور خودرو همان پیشرانه 3 لیتری 6 سیلندر با آرایش V شکل مدل های قبلی است؟

او به من گفت که موتور این خودرو پیشرانه 2 لیتری 4 سیلندر توربوشارژ است که به تازگی توسط لندروور طراحی شده. چابکی این ماشین با وجود وزن خالص 2700 کیلو راننده را حیرت زده میکند.

رنج روور هیبریدی با پیشرانه الکتریکی

رنج روور اسپرت هیبریدی که سوار شدم نمونه اولیه ای است که برای پیش نمایش تنوع پیشرانه های کمپانی لندرور در خط تولید رنج روور و رنج روور اسپرت سال 2019 ارائه شده است. مجموعه باطری های این ماشین با استفاده از هر پریز برق خانگی قابلیت شارژ شدن را دارند، بدین منظور که به حرکت دراوردن چرخها توسط هر دو موتور بنزینی و پیشرانه الکتریکی ماشین صورت بگیرد.

لندروور اسپرت هیبرید با یک ست شارژ کامل قادر به طی کردن مسافت 50 کیلومتر فقط با استفاده از نیروی الکتریکی است.

مطالعه کنید: چند مورد از خودروهایی که هرفردی آرزوی حداقل یکبار تجربه رانندگی با آن را دارد

پکیج باطری 13.1 کیلووات – ساعت در رنج روور اسپرت، توان طی کردن مسافت 50 کیلومتر فقط با استفاده از نیروی الکتریکی را به راننده میدهد. ترکیبی از موتور چهار سیلندر و پیشرانه الکتریکی 85 کیلوواتی به این شاسی بلند بزرگ حداکثر قدرت 398 اسب بخار و 640 نیوتون – متر گشتاور برای به حرکت دراوردن هر چهار چرخ را میدهد. در بین مدل های فعلی رنج روور، این خودرو دوگانه سوز قابل اتصال به برق، در جایگاهی بین نسخه های 6 سیلندر سوپرشارژ با قدرت 380 اسب بخار و 8 سیلندر سوپرشارژ با قدرت 518 اسب بخار قرار میگیرد.

با اینکه اعداد و ارقام مربوط به مصرف سوخت هنوز به طور رسمی منتشر نشده اند، انتظار میرود که رنج روور هیبرید و رنج روور اسپرت هیبرید به نسبت رقبای موتور بنزینی خود مصرف سوخت و آلایندگی بسیار کمتری را داشته باشند.

با موتور 6 سیلندر و پیشرانه الکتریکی، رنج روور هیبرید اسپرت قدرتی بیشتر از مدل 6 سیلندر تولید میکند.

پس از رانندگی این خودرو، میتوان گفت که از کیفیت رانندگی و شتاب به هیچ عنوان کاسته نشده است. بعد از زمان محدودی رانندگی در آزادراه و خیابان های داخل شهر، رنج روور اسپرت هیبرید در حالت رانندگی Eco خیلی قدرتمند و مطمئن ظاهر شد. بعد از تغییر حالت رانندگی به استاندارد، سریع تر شدن عکس العمل پدال گاز به راننده اجازه میداد تا به راحتی در خیابان های مرکز شهر جا به جایی های سریع داشته باشند و مانور بدهند.

ترکیب موتور کم حجم و پیشرانه الکتریکی، به علاوه وجود متعدد عایق های ضد صدا، سواری خودرو رنج روور اسپرت هیبرید را بسیار کم سر و صدا میکند تا این شاسی بلند به راحتی احساس لوکس بودن را به سرنشینان خود القا کند.

تخته گاز رفتن در آزادراه با رنج روور اسپرت هیبرید طوری نیست که راننده به صندلی میخکوب شود اما کشش خودرو قابل قبول و هیجان انگیز است. طبق گفته کمپانی لندروور صفر تا صد این خودرو در 6.4 ثانیه صورت میگیرد.

با این حال در طی رانندگی به یک مشکل جزئی برخورد کردم. زمانی که یک توقف کامل کنید و سپس بلافاصله پدال گاز را فشار دهید، خودرو برای زمان کوتاهی عکس العمل نشان نمیدهد به طوری که انگار سیستم برای درک هدف راننده به زمان بیشتری نیاز دارد. Lynfel Owen، مدیر ارشد بخش مهندسی کمپانی لندروور پس از رانندگی من با خودرو اظهار داشت که در حال حاضر هنوز در حال کالیبره کردن و اصلاح سیستم هستند و این مشکلات از بین خواهد رفت.

رنج روور هیبریدی با پیشرانه الکتریکی

با اینکه موقعیتی برای بررسی توانایی های آفرود رنج روور اسپرت هیبرید نبود، Owen تاکید داشت که عملکرد این خودرو دقیقا به خوبی مدل های بنزینی است. در این سیستم، پیشرانه الکتریکی نیرو را به سیستم انتقال قدرت مابین موتور 4 سیلندر و گیربکس 8 سرعته اتوماتیک میفرستد تا این ماشین شاسی بلند بتواند تمامی تجهیزات مناسب آفرود خود مثل قفل الکترونیکی دیفرانسیل، سیستم تعلیق قابل تطبیق و کنترل حرکت در سرازیری را حفظ کند.

دکمه ای به اسم EV بر روی کنسول وجود دارد که به راننده اجازه خاموش کردن موتور و استفاده از نیروی باطری به تنهایی را تا زمان وجود شارژ کافی برای به گردش دراوردن چرخها میدهد. این بدین معناست که رنج روور اسپرت هیبرید میتواند به صورت تمام الکتریکی در مسیر های دشوار خارج از جاده حرکت کند. متقابلا، حالتی برای ذخیره شارژ باطری وجود دارد که در آن خودرو با تکیه بر نیروی ایجاد شده توسط موتور بنزینی، شارژ الکتریکی را ذخیره میکند.

رنج روور اسپرت هیبرید بر مبنای مدل هیبریدی پیشینی است که برای بازار اروپا عرضه شده بود. به گفته مدیر فنی Owen توسعه و تکمیل این پروژه حدود سه سال زمان برده است. از سال 2020 لندروور شروع به به کارگیری این فناوری دوگانه سوز قابل اتصال به برق در مدل های دیگر خواهد کرد.

مطالعه کنید: رونمایی فورد از اولین ماشین پلیس هیبریدی

پکیج باطری محصور در پوشش آلومینیومی در زیر اتاق ماشین قرار گرفته که موجب افزایش جزئی ارتفاع آن به نسبت مدل های استاندارد شده. با این حال، Owen اشاره میکند که تغییرات دیگری در چینش صندلی ها موجب افزایش فضای داخل ماشین شده است.

رنج روور هیبریدی با پیشرانه الکتریکی

ورودی شارژ استاندارد J1772 مخصوص خودروهای الکتریکی داخل جلو پنجره ماشین قرار داده شده که روی آن پوشیده شده و همچنین شامل یک آداپتور جریان متناوب AC 110 ولتی میباشد. یا در خانه و یا در ایستگاه شارژ با استفاده از یک شارژر 220 ولتی باطری ها قادر خواهند بود در زمان 2 ساعت و 45 دقیقه شارژ کامل شوند در حالی که همین کار با استفاده از شارژر 110 ولتی 14 ساعت زمان خواهد برد.

ورودی شارژ داخل جلوپنجره قرار داده شده تا راننده به راحتی بدون نیاز به دنده عقب رفتن وارد جای پارک ایستگاه شارژ شود.

با توجه به تجربه شخصی خودم در رانندگی خودروهای هیبرید، رنج روور اسپرت هیبرید 2019 یک ماشین همه فن حریف و متعادل به نظر می آید که در مقایسه با هم رده های بنزینی، با وجود قدرت چشمگیر در عین حال مصرف سوختی فوق العاده را داراست. اگرچه، سنجش مسافت قابل پیمودن برای خودرو های هیبرید قابل اتصال کار دشواری است، چرا که بسته به میزان به کار گیری پیشرانه الکتریکی این مسافت دچار تغییرات زیادی میشود. با این حال، حتی در حالت رانندگی هیبریدی، انتظار میرود که این خودرو مصرف سوخت بسیار کمتری در مقایسه با کم مصرف ترین رنج روور اسپرت استاندارد داشته باشد.

قیمت این خودرو هنوز به صورت رسمی اعلام نشده است. اما میتوان انتظار داشت که این خودرو جزو خودروهای گران قیمت خط تولید کمپانی باشد که در سال آینده عرضه خواهند شد.

منبع: cnet
دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : هیبریدی,پیشرانه,الکتریکی,خودرویی,قدرتمند, نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 263 تاريخ : چهارشنبه 15 آذر 1396 ساعت: 22:11

خبرنامه