بررسی پروژکتور اندرویدی سونی اکسپریا تاچ (+ فیلم دوبله)

ساخت وبلاگ

هم رسان: پروژکتور سونی اکسپریا تاچ در یک جمله یک دستگاه قابل حمل اندرویدی است و همان‌طور که از نام آن پیداست لمسی است و می‌تواند تماس دست کاربران را تشخیص بدهد. این پروژکتور می‌تواند هر سطحی را (افقی یا عمودی) به یک صفحه نمایش لمسی تبدیل کند که این ایده در نوع خود بی نظیر است.

به گزارش پایگاه خبری هم رسان به نقل از فون آرنا، پروژکتور تاچ سونی از سیستم عامل اندروید پشتیبانی می‌کند بنابراین می‌توان از آن به عنوان یک دستگاه مستقل اندرویدی نیز استفاده کرد و تنها چیزی که برای این کار لازم است، یک سطح صاف است. این پروژکتور همانند یک گوشی هوشمند یا تبلت مجهز به دوربین، بلندگو و سینی کارت اس دی است. این پروژکتور می‌تواند در دو حالت تصاویر را ارائه دهد: در حالت افقی پروژکتور تاچ سونی تصاویر را در یک سطح 23 اینچی و با قابلیت لمسی ارائه می‌دهد و در حالت عمودی تصاویر را با گستردگی 80 اینچ به تصویر می‌کشد.

از موارد استفاده این پروژکتور می‌توان به انجام بازی‌های لمسی، تماشای فیلم یا ارسال پیام اشاره کرد. گرچه اکسپریا تاچ با وجود مشکلات زیادی که دارد به نظر انتخاب مناسبی برای کارهای مذکور نیست. به طور مثال، قابلیت لمس این دستگاه معمولی است و خیلی چنگی به دل نمی‌زند. در این حالت وجود یک کنترل از راه دور یا یک ورودی USB معمولی جهت اتصال ماوس یا صفحه کلید می‌توانست بسیار عالی باشد اما متاسفانه پورت‌های USB-C و HDMI تنها گزینه‌های اتصال اکسپریا تاچ هستند و این در حالی که با توجه به عمر باتری 1 ساعته این دستگاه وجود ورودی USB ضروری به نظر می‌رسد. همچنین در این پروژکتور جک صوتی 3.5 میلی متری صوتی نصب نشده است؛ بنابراین برای تماشای یک فیلم تنها باید به بلندگوهای تعبیه شده درون پروژکتور بسنده کنید یا اینکه آن را به یک بلندگوی بلوتوثی متصل کنید.

نرم افزار پروژکتور اکسپریا تاچ بسیار شبیه به گوشی‌های سونی است و به اعتقاد کارشناسان فون آرنا، تجربه کاربری جالبی نخواهد بود به ویژه اینکه شما باید با رابط کاربری کار کنید که برای دستگاهی با یک پنجم این اندازه طراحی شده است. به عنوان نمونه صفحه کلید این پروژکتور برای تطابق با صفحه نمایش 23 اینچی در طول صفحه کشیده شده و کار با آن را مشکل کرده است (ورودی لمسی نیز در این صفحه کلید به خوبی کار نمی‌کند).
عملکردهای اساسی یک پروژکتور مانند سطح روشنایی و کیفیت تصاویر نیز در پروژکتور اکسپریا تاچ به خوبی ارائه نمی‌شود. وضوح تصویر نمایشگر این پروژکتور 1366 در 768 است اما حداکثر روشنایی آن تنها 100 نیت است و همین امر موجب شده این پروژکتور در محیطی با نور متوسط هم کارایی نداشته باشد.
با وجود تمامی این مشکلات، اکسپریا تاچ دارای ویژگی‌های قابل قبولی نیز است؛ از جمله اینکه این دستگاه از اشتراک گذاری نمایشگر به دو روش بی سیم (از طریق Miracast) و سیمی (از طریق رابط میکرو HDMI) پشتیبانی می‌کند؛ اندروید پیش فرض این دستگاه اندروید 7.0 نوقا است؛ بلندگوهای آن صدای و کیفیت قابل قبولی را ارائه می‌دهند و حالت عمودی آن به لطف فوکوس خودکار لیزری تعبیه شده در آن به راحتی فوکوس می‌شود.

به طور خلاصه می‌توان گفت ترکیب پروژکتور با اندروید ترفند جالب و خلاقانه‌ای است اما بهتر است برای تجربه کاربری بهتر از پروژکتورهای رایج بازار استفاده نمایید و آن‌ها را به گوشی اندرویدی خود نصب کنید که بسیار ارزان‌تر نیز خواهند بود.
مزایا
تبدیل هر سطحی به یک صفحه نمایش لمسی
طراحی بسیار زیبا
کوچک و قابل حمل
معایب
عمر باتری کم
دقت لمسی پایین
تصاویر به اندازه کافی روشن نیستند
قیمت بالا

دیجیاتو آپارات...
ما را در سایت دیجیاتو آپارات دنبال می کنید

برچسب : بررسی,پروژکتور,اندرویدی,سونی,اکسپریا,فیلم,دوبله, نویسنده : عباس قلی بزرگی بازدید : 181 تاريخ : دوشنبه 30 مرداد 1396 ساعت: 16:59

خبرنامه